Άστον Βίλα - Μπόρνμουθ 3-1: Με ανατροπή στο +6 από την Τότεναμ

Αστον Βίλα

bet365

Η Άστον Βίλα με κεκτημένη ταχύτητα από την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League επικράτησε 3-1 εντός της Μπόρνμουθ και βρέθηκε στο +6 από την Τότεναμ.

Η Άστον Βίλα άφησε στην άκρη τα σημάδια κόπωσης από το ματς με τη Λιλ, επικράτησε 3-1 της Μπόρνμουθ και βρέθηκε στο +6 από την Τότεναμ, αλλά με δυο ματς περισσότερα. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην έξοδο στο Champions League.

Η Άστον Βίλα παρουσιάστηκε με 4-2-3-1, τον Μαρτίνες στο τέρμα και τους Κας, Κόνσα, Τόρες, Ντιν στην άμυνα, Τίλεμανς και ΜακΓκιν τα δυο αμυντικά χαφ, με τους Μπέιλι, Ντιαμπί και Ρότζερς πίσω από τον Γουότκινς.

Η Μπόρνμουθ έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους και τους προσέθεσε άγχος λίγες ημέρες μετά τη σημαντικό πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League. Ο Ντόμινικ Σολάνκε με το 20ο του γκολ σε όλες τις διοργανώσεις έβαλε μπροστά την ομάδα του από την άσπρη βούλα. Ωστόσο, οι «Βίλανς» ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν ψηλά και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ήρθε η ισοφάριση με υπέροχη ατομική ενέργεια και ιδανικό τελείωμα τουΡότζερς.

Εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στην επανάληψη παρουσίασε η αντίπαλος του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Έμερι έβγαλε αντίδραση κι έφτασε στην ανατροπή με τον Ντιαμπί στο 57' έπειτα από ωραία ασίστ του Γουότκινς. Πίεση, σωστή κυκλοφορία της Βίλα, βοήθησαν και σε ένα τρίτο γκολ. Στο 78' ο Γουότκινς μοίρασε για τον Μπέιλι, ο οποίος διαμόρφωσε το 3-1.

Θρίαμβος της Πάλας με πεντάρα στη Γουέστ Χαμ

Πάρτι της Κρίσταλ Πάλας με καλεσμένη τη Γουέστ Χαμ! Στο λονδρέζικο ντέρμπι οι Αετοί διέλυσαν με 5-2 τους φιλοξενούμενους και εκτοξεύτηκαν στο +11 από την επικίνδυνη ζώνη. Η Κρίσταλ Πάλας είχε φροντίσει να ξεδιαλύνει κάθε αμφιβολία από το πρώτο ημίωρο, μέσα στο οποίο πρόλαβε να... φιλοδωρήσει τη Γουέστ Χαμ με τέσσερα γκολ. Αρχικά στο 7΄ο Ολίσε άνοιξε το σκορ, εννιά λεπτά αργότερα ο Έζε έγραψε το 2-0, ενώ στο 20΄το αυτογκόλ του Έμερσον έδωσε περισσότερα καύσιμα στον κινητήρα.

Στο 31΄ο Ματετά έγραψε το 4-0 με όμορφο τελείωμα, προτού η Γουέστ Χαμ μειώσει με τον Αντόνιο (40΄). Φυσιολογικά η φούρια της Κρίσταλ Πάλας μειώθηκε στο β΄μέρος, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είχαμε γκολ. Στο 64΄άλλωστε ο Ματετά βρήκε ξανά δίχτυα για το 5-1 με σουτ στη γωνία, ενώ το μόνο που κατάφερε η Γουέστ Χαμ ήταν μαζέψει τη διαφορά με το τελικό 5-2 χάρη σε αυτογκόλ του Μίτσελ (89΄).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα