ΠΑΟΚ: Η Γουέστ Χαμ τσεκάρει τον Γιάννη Κωνσταντέλια

ΠΑΟΚ: Η Γουέστ Χαμ τσεκάρει τον Γιάννη Κωνσταντέλια

bet365

Δημοσίευμα στην Αγγλία βάζει πάνω στο τραπέζι και το όνομα της Γουέστ Χαμ στη λίστα των ομάδων που παρακολουθούν στενά τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Σημερινό δημοσίευμα στην έντυπη έκδοση της «Daily Mirror» κάνει λόγο για διπλό τσεκάρισμα της Γουέστ Χαμ, με ανθρώπους της ομάδας του Λονδίνου να είναι τόσο στην OPAP Arena, οσο και στο Jan Breydel , έχοντας στραμμένη την προσοχή τους πάνω στον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Ο 21χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ κοστολογείται τη δεδομένη χρονική στιγμή από τους Άγγλους στα 10.000.000 λίρες, περίπου 11,7 εκατομμύρια ευρώ, υποστηρίζοντας πως αποτελεί μια ενδιαφέρουσα περίπτωση για το παρόν και το μέλλον της Γουέστ Χαμ, που μετά την Μπράιτον μπαίνει και αυτή στη λίστα των ομάδων που κοιτάζουν έντονα τον Βολιώτη ταλαντούχο άσο, με πολλά ΜΜΕ της Αγγλίας να μιλούν για στενή παρακολούθηση της πορείας του από τα «σφυριά».

«Οι σκάουτερ της Γουέστ Χαμ τσεκάρουν συχνά τον Έλληνα playmaker, που μπορεί να παίξει από τη μέση ως νούμερο 10 ή στα πλάγια και θα μπορούσε να παίξει σε συνδυασμό με τον Μοχάμεντ Κούντους, μπαίνοντας μέσα και έξω με συνεργασίες.

Η ικανότητά του με την μπάλα στα πόδια είναι ξεκάθαρη σε όλους και του επιτρέπει να αντιμετωπίσει τον αντίπαλό του και να δημιουργήσει ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του. Έχει καλή εναλλαγή ρυθμού που σε συνδυασμό με τα τεχνικά του προσόντα τον καθιστά επιθετικό κίνδυνο για όλες τις άμυνες», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Οπως σημειώνεται στα ρεπορτάζ των Άγγλων η περίπτωση του Γιάννη Κωνσταντέλια μπορεί να προχωρήσει για την Γουέστ Χαμ ανεξάρτητα με το αν θα μείνει ή θα αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας ο Ντέιβιντ Μόγιες.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνδέουν την αποχώρηση του Λούκας Πακετά το ερχόμενο καλοκαίρι (ο Βραζιλιάνος είναι στα ραντάρ της Μάντσεστερ Σίτι) με το ενδιαφέρον για τον 21χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

@Photo credits: eurokinissi
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα