Γκουαρδιόλα: «Έχουμε μεγάλο πρόβλημα στη Σίτι, είμαστε κουρασμένοι»

Γκουαρδιόλα: «Έχουμε μεγάλο πρόβλημα στη Σίτι, είμαστε κουρασμένοι»

Νίκος Κικίδης
pep_guardiola

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα χτύπησε καμπανάκι κινδύνου για τη φυσική κατάσταση της Μάντσεστερ Σίτι ενόψει της ρεβάνς με τη Ρεάλ, τονίζοντας πως η ομάδα του είναι κουρασμένη.

Συναγερμό σχετικά με τη φυσική κατάσταση της Μάντσεστερ Σίτι σήμανε ο Πεπ Γκουαρδιόλα! Ο Καταλανός είχε φροντίσει να διαμαρτυρηθεί προ εβδομάδων για το επιβαρυμένο πρόγραμμα των Citizens, το οποίο τελικά αρχίζει να επιδρά την απόδοση των Άγγλων.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος εμφανίστηκε ανήσυχος για την ομάδα του και παραδέχθηκε πως παρουσιάζει έντονα σημάδια κόπωσης στους τελευταίους αγώνες.

«Πρέπει να ξεκουράσω και τους κεντρικούς αμυντικούς, αλλά ο Γουόκερ με τον Στόουνς τραυματίστηκαν σε φιλικά παιχνίδια της Αγγλίας οπότε δεν μπορούν να ξεκουραστούν. Έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Είχα την αίσθηση ότι ήμασταν κουρασμένοι στα τελευταία ματς. Θα αποφασίσουμε αύριο τι πρέπει να κάνουμε» τόνισε χαρακτηριστικά.

Τα λόγια του Γκουαρδιόλα αποτελούν ένα προειδοποιητικό καμπανάκι ενόψει ενός δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία μέσα στις επόμενες μέρες θα αντιμετωπίσει τις Λούτον και Ρεάλ Μαδρίτης στις μάχες που δίνει σε Αγγλία και Ευρώπη.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα