Σαλάχ: «Είμαι εθισμένος στο σκάκι, παίζω σχεδόν κάθε μέρα»

Newsroom
Σαλάχ: «Είμαι εθισμένος στο σκάκι, παίζω σχεδόν κάθε μέρα»

bet365

Ο αστέρας της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σαλάχ παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο ESPN, αποκαλύπτονας τι κάνει συνήθως μακριά από το γήπεδο.

Όποιος πιστεύει ότι η απόδοση του Μοχάμεντ Σαλάχ στο γήπεδο είναι αποτέλεσμα ταλέντου και μόνο προπόνησης κάνει λάθος. Μεταξύ της κατάρριψης ρεκόρ και των ασίστ, ο «Μο» λατρεύει το σκάκι!

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN, ο Αιγύπτιος σταρ ανέφερε δύο «χόμπι» και ένα άλλο άθλημα που ήταν θεμελιώδη για να εξελιχθεί όχι μόνο ως αθλητής, αλλά κυρίως ως άνθρωπος.

«Ο τρόπος με τον οποίο είμαι εθισμένος στο σκάκι είναι τρελός. Παίζω σκάκι σχεδόν κάθε μέρα. Πρακτικά κάθε μέρα. Δεν ξέρω αν αναπτύσσει κάτι σοτ παιχνίδι μου ή όχι, αλλά σε κάνει να σκέφτεσαι στρατηγικά. Κάνω και γιόγκα τις περισσότερες φορές, διαλογίζομαι σχεδόν κάθε μέρα», ξεκίνησε ο έμπειρος επιθετικός των «Reds».

«Προσπαθώ να βελτιώσω τα μικρά πράγματα, όχι μόνο από το ποδόσφαιρο, αλλά και με το να με σκέφτομαι ως άνθρωπο. Κάπως έτσι είναι... όταν το σκέφτομαι, κάνω τα πάντα για να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου στο ποδόσφαιρο. Αλλά, ως άνθρωπος, πρέπει επίσης να εξελιχθώ», πρόσθεσε.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της Premier League και παλεύει με τις Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι για τη φετινή κούπα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα