Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρόβλημα στην άμυνα ενόψει Λίβερπουλ, νοκ-άουτ οι Μαρτίνες και Λίντελοφ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρόβλημα στην άμυνα ενόψει Λίβερπουλ, νοκ-άουτ οι Μαρτίνες και Λίντελοφ

Νίκος Κικίδης
lisandro_martinez_united

bet365

Λισάντρο Μαρτίνες και Βίκτορ Λίντελοφ προστέθηκαν στο απουσιολόγιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και υπολογίζεται πως θα μείνουν εκτός για ένα μήνα.

Τα προβλήματα τραυματισμών συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτή τη φορά οι Κόκκινοι Διάβολοι είδαν τους Λισάντρο Μαρτίνες και Βίκτορ Λίντελοφ να τίθενται νοκ-άουτ με προβλήματα στους συνδέσμους, σε ένα μεγάλο πλήγμα στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

Συγκεκριμένα οι δυο ποδοσφαιριστές αναμένεται να μείνουν στα «πιτς» για τουλάχιστον ένα μήνα και η επιστροφή τους υπολογίζεται για τα μέσα Μαΐου, οριακά λίγο πριν από το φινάλε της φετινής σεζόν.

Στην περίπτωση του Λισάντρο Μαρτίνες μάλιστα τα πράγματα είναι ακόμα πιο απαισιόδοξα, μιας και αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Αργεντινός τραυματίζεται μέσα στην αγωνιστική περίοδο.

Η θετική πλευρά είναι πως τόσο ο Χάρι Μαγκουάιρ όσο και ο Ράφαελ Βαράν εμφανίζονται ετοιμοπόλεμοι για να αναπληρώσουν το κενό που θα αφήσουν οι δυο αμυντικοί, οι οποίοι έδωσαν συνέχεια σε ένα διαρκές πρόβλημα τραυματισμών που ταλαιπωρεί τους Κόκκινους Διάβολους.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα