Μάντσεστερ Σίτι: Χωρίς Γουόκερ και Στόουνς στο ντέρμπι με Άρσεναλ

Νίκος Κικίδης
Γουόκερ

bet365

Χωρίς δυο πολύτιμα γρανάζια στην αμυντική γραμμή θα παραταχθεί η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Άρσεναλ, καθώς Γουόκερ και Στόουνς ταλαιπωρούνται από θέματα τραυματισμών.

Με δυο σοβαρές απουσίες προετοιμάζεται η Μάντσεστερ Σίτι για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην Άρσεναλ. Τα φιλικά του Μαρτίου για τις εθνικές ομάδες άλλωστε άφησαν το στίγμα τους στους Citizens, καθώς είδαν δυο παίκτες τους να τραυματίζονται και να τίθενται εκτός μάχης.

Ο λόγος για τους Κάιλ Γουόκερ και Τζον Στόουνς, οι οποίοι δεν γλίτωσαν από την... κατάρα των «παραθύρων» κι επέστρεψαν με προβλήματα στο Μάντσεστερ.

Συγκεκριμένα ο Πεπ Γκουαρδιόλα επιβεβαίωσε πως οι δυο Άγγλοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και δεν θα καταφέρουν να δώσουν το «παρών» για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην Άρσεναλ (31/3).

Την ίδια στιγμή οι δυο τους παραμένουν αμφίβολοι και για το επικείμενο ματς στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League (9/4), με τον Καταλανό πάντως να αφήνει να εννοηθεί στις δηλώσεις του πως ο Γουόκερ έχει μεγαλύτερες πιθανότητες έγκαιρης επιστροφής.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα