Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντός της

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντός της

garncacho_manu

bet365

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο «λάμπει» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και του νέου της ισχυρού άνδρα, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να μπει στη νέα της εποχή με τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ στην «καρδιά» των αθλητικών της αποφάσεων και κοιτά το μέλλον με αισιοδοξία. Ένα μέλλον δε, που φαίνεται πως θα χτιστεί γύρω από τα πόδια ενός εκ των πιο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της.

Ο λόγος για τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, ο οποίος, όπως μετέδωσε το Talk Sport, έχει γοητεύσει τον Βρετανό δισεκατομμριούχο και τον έχει πείσει να τον... χρίσει ηγέτη των νέων Κόκκινων Διαβόλων. Ο Αργεντινός εξτρέμ πράγματι διανύει μια πολύ καλή σεζόν με 7 γκολ και 4 ασίστ σε 38 εμφανίσεις και θεωρείται από τον Ράτκλιφ απόλυτα... untouchable στο μεταγραφικό παζάρι, σε αντίθεση για παράδειγμα με τον Μάρκους Ράσφορντ.

Ο τελευταίος θέλει να χτίσει μια πιο νεανική ομάδα με λιγότερους «αστέρες» και παίκτες σαν τον Γκαρνάτσο, τον Χόιλουντ και τον Μέινου θα αποτελέσουν τους πυλώνες του οράματός του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα