Χάαλαντ: «Δεν ξέρω καν τους κανονισμούς για το πλάγιο, αν το επιχειρήσω θα κάνω λάθος»

Χάαλαντ: «Δεν ξέρω καν τους κανονισμούς για το πλάγιο, αν το επιχειρήσω θα κάνω λάθος»

Νίκος Κικίδης
halaand1

bet365

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μίλησε για τα πράγματα που θα άλλαζε γύρω από τους κανονισμούς στο ποδόσφαιρο και εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος με τα... πλάγια άουτ.

Η τεχνολογία τα τελευταία χρόνια έχει μπει για τα καλά στην ποδοσφαιρική καθημερινότητα και φαίνεται πως όσα έχουμε δει είναι μόνο η αρχή. Η IFAB βρίσκεται άλλωστε σε συνεχή επικοινωνία με τη FIFA για να τεστάρει τα νερά με νέες αλλαγές τα επόμενα χρόνια στον ποδοσφαιρικό χάρτη, σε ένα ζήτημα που απασχολεί τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους.

Πόσω δε μάλλον τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ στο podcast της Μάντσεστερ Σίτι να καταπιάνεται με το θέμα της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο και να δίνει τη δική του άποψη πάνω σε αλλαγές και προσθήκες που θα μπορούσαν να πάρουν σειρά για το μέλλον.

«Το πρώτο είναι να εισάγει τεχνολογία γραμμής τέρματος σε όλο το γήπεδο, ώστε να ξέρεις πάντα πότε η μπάλα είναι εκτός παιχνιδιού. «Αυτό που με ενοχλεί είναι τα πλάγια άουτ», πρόσθεσε.

«Αν εκτελέσεις είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο δεν έχει σημασία. Απλά φρόντισε να έχεις δύο χέρια στην μπάλα. Δεν ξέρω καν τους κανόνες, και αν πρόκειται να κάνω πλάγιο άουτ, μάλλον θα το κάνω λάθος.

Αλλά δεν έχει σημασία αν πετάξεις την μπάλα κατευθείαν κάτω, ευθεία επάνω ή οπουδήποτε αλλού. Θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά χρειάζεσαι ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο για να κάνεις πλάγια άουτ και δεν μπορείς να πάρεις πάρα πολλά μέτρα» τόνισε χαρακτηριστικά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα