Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μπρούνο Φερνάντες αποκάλυψε ποιον θεωρεί τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο

Newsroom
bruno_fernandes

bet365

Ο Πορτογάλος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες, αποκάλυψε ποιος πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο «χωρίς καμία αμφιβολία».

Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες, αποκάλυψε ποιος πιστεύει ότι είναι ο «καλύτερος προπονητής στον κόσμο», κάτι που μπορεί να ενοχλήσει ορισμένους οπαδούς των Κόκκινων Διαβόλων. Ο Πορτογάλος που έφτασε στο «Όλντ Τράφορντ» από την Σπόρτινγκ το 2020 συνεργάστηκε με αρκετούς προπονητές στον σύλλογο, με τους Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, Μάικλ Κάρικ, Ράλφ Ράνγκνικ και τον νυν τεχνικό της ομάδας Έρικ Τεν Χαγκ.

Ήταν μια ταραχώδης περίοδος για τη Γιουνάιτεντ σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του Φερνάντες στον σύλλογο. Γι' αυτό, όταν ρωτήθηκε για το ποιος πιστεύει ότι ήταν ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, δεν κατονόμασε κάποιον πρώην κόουτς της Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, ένα ποσοστό των θαυμαστών μπορεί να εκπλαγεί όταν τον ακούσει να χρίζει τον προπονητή της «μισητής» συμπολίτισσας Σίτι.

Μιλώντας στην A Bola, ο Φερνάντες απάντησε στην ερώτηση για τον καλύτερο τεχνικό στον κόσμο αναφέροντας τα εξής: «Ο Γκουαρδιόλα. Μιλάμε για τον καλύτερο τεχνικό στον κόσμο χωρίς αμφιβολία. Τα τελευταία χρόνια είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, είναι ίσως ο προπονητής που άλλαξε περισσότερο το παιχνίδι του ποδοσφαίρου. Όλοι θέλουν να είναι ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Οι ομάδες από τη δεύτερη έως την πρώτη κατηγορία προσπαθούν να παίξουν όπως η Μάντσεστερ Σίτι λόγω των αποτελεσμάτων και της επιτυχίας τους. Το να λαμβάνω επαίνους από προπονητές όπως ο Γκουαρδιόλα είναι θεαματικό γιατί, όπως είπα, μιλάμε για έναν προπονητή που εκτιμώ πολύ και που, για μένα, είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο».

Ο Φερνάντες μίλησε επίσης με θετικά λόγια για τον προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος πρόκειται να φύγει από το Άνφιλντ στο τέλος της σεζόν μετά από εννέα χρόνια. «[Ο Κλοπ] είναι ένας από τους προπονητές που εκτιμώ περισσότερο, για την ένταση που φέρνει στους αγώνες και το πάθος που έχει για το ποδόσφαιρο», πρόσθεσε. Νομίζω ότι αυτό που έκανε [αποφασίζοντας να φύγει από τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν] είναι μια ακόμη απόδειξη του πόσο αγαπά το ποδόσφαιρο. Νιώθει ότι, αν δεν είναι στα καλύτερά του, δεν δίνει τον καλύτερό του εαυτό στο παιχνίδι. Κι εγώ έτσι σκέφτομαι, με τον ίδιο τρόπο με αυτόν. Είναι ένας προπονητής που επηρεάζει πραγματικά το πάθος μου για το ποδόσφαιρο».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα