Μπόρνμουθ - Λούτον 4-3: Όσκαρ... ανατροπής από 0-3!

Μπόρνμουθ

bet365

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι η Λούτον προηγήθηκε στην έδρα της Μπόρνμουθ με 3-0 από το πρώτο ημίχρονο, όμως τα Κεράσια έκαναν απίθανη ανατροπή και πήραν τη νίκη με 4-3.

Ματς - διαφήμιση της Premier League στο «Vitality Stadium»! Σε ένα τρομερό παιχνίδι, με επτά γκολ, η Λούτον πήγε στα αποδυτήρια έχοντας προηγηθεί με 3-0 και στο δεύτερο μέρος η Μπόρνμουθ έκανε απίστευτη ανατροπή και πήρε τη νίκη με 4-3. Στη 13η θέση τα Κεράσια με 35 βαθμούς, στη 18η οι Hatters με 21, στο -3 από τη 17η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Oι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 9', με την κεφαλιά του Τσονγκ, έπειτα από σέντρα του Κλαρκ. Στο 31' ο Ντάουτι έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πάτησε περιοχή, γύρισε την μπάλα και ο Ογκμπένε εξ επαφής διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Στο 45+1' o Καμπόρε πέρασε την μπάλα κάθετα προς τον Μπάρκλεϊ, ο οποίος με εκπληκτικό τελείωμα έκανε το 0-3, το οποίο έμοιαζε με... Game Over.

Η Λούτον δεν... εμφανίστηκε στο δεύτερο μέρος και η Μπόρνμουθ ισοφάρισε πριν τη συμπλήρωση των 65 λεπτών. Στο 50' ο Σολάνκε κατέβασε την μπάλα υπό πίεση, πέρασε ανάμεσα από τρεις παίκτες και με σκαφτή μπαλιά μείωσε το σκορ. Στο 52' μετά από φάση διαρκείας ο Ζαμπάρνι πέρασε την μπάλα από τη γραμμή με δυσκολία και στο 64' ο Σεμένγιο ισοφάρισε με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.

Ο Γκανέζος ήταν ο ήρωας της βραδιάς, καθώς εκτός από το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε και το νικητήριο. Ο Ουνάλ πέρασε εξαιρετικά πάσα ο Σεμένγιο πάτησε περιοχή και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-3 και υπέγραψε μια μοναδική ανατροπή. Μόλις η τρίτη ομάδα που νίκησε σε ματς, ενώ στο ημίχρονο έχανε με διαφορά τριών γκολ. Κάτι ανάλογο είχε πετύχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τότεναμ τον Σεπτέμβριο του 2001 και η Γουλβς εντάντια στη Λέστερ τον Νοέμβριο του 2003.

Βαθμολογία:

pl-table

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα