Γουόκερ για την κούρσα τίτλου: «Δεν θέλω να το πάρει η Άρσεναλ»

Newsroom
Γουόκερ για την κούρσα τίτλου: «Δεν θέλω να το πάρει η Άρσεναλ»

bet365

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Κάιλ Γουόκερ, δηλώνει ότι θα προτιμούσε να κερδίσει την Premier League η Λίβερπουλ παρά η Άρσεναλ, λόγω της θητείας του στην Τότεναμ.

Ο Κάιλ Γουόκερ πέρασε οκτώ χρόνια στην αντίπαλο της Άρσεναλ στο βόρειο Λονδίνο, την Τότεναμ, όπου κατέγραψε 227 συμμετοχές πριν μετακομίσει στο Μάντσεστερ και την Σίτι το 2017.

Η ομάδα του 33χρονου είναι αυτή την στιγμή δεύτερη στην Premier League, έναν βαθμό μπροστά από την Άρσεναλ και έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, την οποία αντιμετωπίζει την Κυριακή (10/03) στο Άνφιλντ.

Ο Άγγλος διεθνής, ο οποίος ρωτήθηκε για το ποιος πιστεύει ότι θα κερδίσει την κούρσα για τον τίτλο, αστειεύτηκε για την επιρροή που έχει ασκήσει η Σίτι στην ομάδα της Άρσεναλ, αναφερόμενος στον προπονητή Μίκελ Αρτέτα, τον αμυντικό Ολεξάντρ Ζιντσένκο και τον επιθετικό Γκάμπριελ Ζέσους.

Μιλώντας στον Ρίο Φέρντιναντ στην εκπομπή Vibe with Five, ο Γουόκερ είπε: «Είναι τόσο δύσκολο. Δεν θέλω να κερδίσει η Άρσεναλ, εξαιτίας της Τότεναμ. Νομίζω ότι (η Άρσεναλ) έχει τον βοηθό προπονητή μας (Αρτέτα) ως προπονητή της. Έχετε τον Ζιντσένκο, ο οποίος νομίζω ότι είναι ένα πολύ μεγάλο μέρος της, και τον Ζεσούς. Αλλά, θα τους δώσω τα εύσημα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα