Λέστερ: Πάει φουλ για άνοδο αλλά κινδυνεύει να μπει στην Premier League με... αρνητικούς βαθμούς

leicester_city

bet365

Η πρωτοπόρος της Championship, Λέστερ, είναι έτοιμη να επιστρέψει στην Premier League, ωστόσο οι οικονομικές της περιπέτειες ενδέχεται να την υποχρεώσουν να ξεκινήσει τη νέα σεζόν με... αφαίρεση βαθμών.

Μπλεξίματα και για τη Λέστερ. Μετά την Έβερτον και τη Νότιγχαμ Φόρεστ και οι Αλεπούδες βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά στην οικονομική τους κατάσταση.

Η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα πάει... τρένο για άνοδο και άμεση επιστροφή στην Premier League μιας κι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 1η θέση της Championship, με αέρα πέντε βαθμών από τις θέσεις των play-offs. Ακόμα κι αν επιστρέψει στα σαλόνια της Αγγλίας ωστόσο, ενδέχεται να το κάνει υπό τις λιγότερο ευνοϊκές συνθήκες και να ξεκινήσει την επόμενη σεζόν της με... αρνητικούς βαθμούς.

Όπως μετέδωσαν οι Times, η Λέστερ κινδυνεύει να τιμωρηθεί από την Premier League για παραβίαση των οικονομικών κανόνων βιωσιμότητας την περίοδο που βρισκόταν στην πρώτη κατηγορία. Παρ'όλο που πέρυσι υποβιβάστηκε, αν κριθεί ένοχη, η τιμωρία δεν θα την... ξεχάσει και θα την περιμένει υπομονετικά την επόμενη φορά που θα αγωνιστεί στην Premier League, πιθανότατα από του χρόνου.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχει η πεποίθηση πως οι Αλεπούδες ξεπέρασαν το όριο μέγιστων απωλειών (περίπου 130 εκατ. ευρώ) την προηγούμενη τριετία και αυτό είναι που τους έχει φέρει σε δύσκολη θέση, καθιστώντας το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν την επόμενη σεζόν με «μείον» στην Premier League. Προκειμένου να τη... γλιτώσει πάντως, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να παρουσιάσει πολλά έσοδα την επόμενη μεταγραφική περίοδο, κάτι που φαίνεται πως θα επηρεάσει τη δραστηριότητά της στο «παζάρι».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα