Γουέστ Χαμ - Μπρέντφορντ 4-2: Επιτέλους... νίκη με «ξεμπούκωμα» και φοβερό Μπόουεν

Ιάσονας Θεριός
bowen_west_ham_1

bet365

Με βασικό τον Ντίνο Μαυροπάνο και μπροστάρη τον... hat-trick hero Τζάροντ Μπόουεν, η Γουέστ Χαμ διέλυσε την Μπρέντφορντ εντός έδρας και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μέσα στο 2024.

Κάποια στιγμή η κατάρα θα... έσπαγε. Η Γουέστ Χαμ χρειάστηκε να περιμένει σχεδόν δύο μήνες (!) και οκτώ παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά γεύτηκε ξανά τη χαρά της νίκης. Με βασικό και αναντικατάστατο τον Ντίνο Μαυροπάνο και πρωταγωνιστή τον Τζάροντ Μπόουεν που έκανε χατ τρικ, τα Σφυριά «κέρασαν» τεσσάρα (4-1) την Μπρέντφορντ εντός έδρας και λυτρώθηκαν ανεβαίνοντας στην 8η θέση της Premier League. Παραμένουν χαμηλά οι Μέλισσες, στη 16η θέση.

Η ομάδα του Μόγιες μπήκε αποφασισμένη για το τρίποντο και «χτύπησε» δις από νωρίς με τον Μπόουεν να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο 5' και το 7' και να χαρίζει πολύτιμο προβάδισμα. Ο Μοπέ απάντησε και μείωσε στο 13', ωστόσο οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τη δουλειά στο δεύτερο μέρος.

Στο 63' ο Μπόουεν με ωραία κεφαλιά πέτυχε το τρίτο του τέρμα για το 3-1 και στο 69' ο Έμερσον με φοβερό κεραυνό εκτός περιοχής έδωσε αέρα τριών τερμάτων στη Γουέστ Χαμ. Παρά την πίεσή της, το μόνο που κατάφερε να κάνει η Μπρέντφορντ ήταν να μειώσει με τον Γουισά στο 82'.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα