Premier League: Lip reader αποκαλύπτει όσα λέγονται στον αγωνιστικό χώρο

Newsroom
odegaard_liverpool

bet365

Η «Daily Mail» επιστράτευσε τον ιατροδικαστικό lip reader Τζέρεμι Φρίμαν για να ρίξει φως σε όσα ειπώθηκαν στους αγωνιστικούς χώρους στα παιχνίδια της Premier Leauge αυτο το Σαββατοκύριακο.

Η «Daily Mail» επιχείρησε να ρίξει φως σε όσα λέγονται στους αγωνιστικούς χώρους της Premier League ζητώντας τη βοήθεια ενός lip reader, ενός ειδήμονα δηλαδή που διαβάζει τα χείλη. Στο παιχνίδι της Νότιγχαμ με τη Νιουκάστλ (2-3), στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αβονίγι γκρεμίστηκε από τον Ντουμπράβκα με τον ρέφερι Άντονι Τέιλορ να μη καταλογίζει πέναλτι. Ο πάγκος της Φόρεστ διαμαρτυρήθηκε και όταν ο διαιτητής προειδοποίησε το βοηθό του Σάντο, ο lip reader αποκάλυψε ότι ειπώθηκε από τους ανθρώπους της Φόρεστ: «Ε, ε [ανεξήγητο] Δεν είναι τίποτα. Καθόμουν στον πάγκο, καθόμουν στον πάγκο, φίλε, φυσικά, καθόμουν στον γ@@μενο πάγκο».

Σε άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής, στη νίκη της Λίβερπουλ επί της Άρσεναλ στο «Emirates», με το παιχνίδι ακόμα ισόπαλο στα πρώτα στάδια, ο Άλβαρες τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα και σύμφωνα με τον ειδικό στην ανάγνωση των χειλιών είπε: «Όχι, όχι, όχι δεν πόνεσε». Στη συνέχεια ο Γκάμπριελ συμμετείχε στην ένταση με τον Άλβαρες και φέρεται να είπε: «Άντε γ@@@σου, παλίο...» και ο Άλβαρες απάντησε: «Άντε γ@@@σου (το επίθετο του Γκάμπριελ, πώς μπορείς...».

Στο παιχνίδι της Γουέστ Χαμ ο Ντέιβιντ Μόγιες φανερά εκνευρισμένος, φαίνεται να μουρμουρίζει μετά την τιμωρία του Κίορ για ένα φάουλ στον Κούντους: «Που να πάρει ο διάολος, είναι ώρα, πόσες φορές, δεν είναι [ανεξήγητο]... μετρήστε πόσα φάουλ». Ενώ στην αναμέτρηση της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα, ο Χόιλουντ καθώς έφευγε από το γήπεδο -μετά την αντικατάστασή του από τον Έβανς- έκανε χειρονομίες προς τους φιλάθλους, με τον Λουίζ στη συνέχεια να προσπαθεί να βάλει στη θέση του τον Δανό. «Εσύ βλάκα, έλα, ξέρεις, απλά φύγε».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα