Νότιγχαμ Φόρεστ μεταγραφές: Φεύγει ξανά δανεικός ο Χουάνγκ Ουί-Τζο

Newsroom
Ξανά δανεικός από την Νότιγχαμ Φόρεστ ο Χουάνγκ Ουί-Τζο

bet365

Σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Χουάνγκ Ουί Τζο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλάνιασπορ ως δανεικός από την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Τέταρτος δανεισμός για τον Χουάνγκ Ουί-Τζο στα σχεδόν δύο χρόνια που βρίσκεται στην Νότιγχαμ Φόρεστ, αφού η αγγλική ομάδα, που αγόρασε τον παίκτη το καλοκαίρι του 2022 αντί 4 εκατ. ευρώ από την Μπορντό, θα τον παραχωρήσει δανεικό μέχρι το καλοκαίρι στην τουρκική Αλάνιασπορ.

Μετά την παραχώρηση (δανεισμός με οψιόν αγοράς) του Τζόε Γουόραλ στην Μπεσίκτας, που έγινε επίσημη το βράδυ της Δευτέρας (05/02), τα «Tricky Trees» έδωσαν τα χέρια με την Αλάνιασπορ για να παίξει εκεί ο 31χρονος Κορεάτης επιθετικός μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ο Χουάνγκ Ουί-Τζο αναμένεται να φτάσει στην Αλάνια την Τρίτη (06/02), ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τα υπόλοιπα διαδικαστικά προκειμένου να ανακοινωθεί η μεταγραφή.

Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν έπαιξε ως δανεικός στην Νόριτς, όπου πραγματοποίησε 18 συμμετοχές σκοράροντας τρία γκολ και δίνοντας μία ασίστ σε 845 λεπτά. Να υπενθυμίσουμε πως στον Ολυμπιακό αγωνίστηκε για έξι μήνες από τον Αύγουστο του 2022 μέχρι και τον Γενάρη του 2023.

@Photo credits: INTIME
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα