Άρσεναλ: Ο εθισμένος στα... περίφημα μπαλόνια γέλιου Λακαζέτ, η αποτοξίνωση και η ανησυχία!

lacazette_arsenal_sad
Ο άλλοτε παίκτης της Άρσεναλ, Αλεξάντερ Λακαζέτ, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής από την Premier League που οδηγείται στην αποτοξίνωση εξαιτίας των μπαλονιών γέλιου, του ναρκωτικού που... σαρώνει την Αγγλία.

Στον «χαμό» των περίφημων μπαλονιών γέλιου ζει η Αγγλία. Τα μπαλόνια γέλιου αποτελούν ένα εκ των πιο... σύγχρονων ναρκωτικών, αν και μόλις πριν λίγο καιρό κατοχυρώθηκαν ως παράνομη ουσία. Πρόκειται για μπαλόνια που γεμίζονται με υποξείδιο του αζώτου, γνωστό και ως αέριο γέλιου. Οι χρήστες το εισπνέουν και... ευθυμούν, αφού η ουσία τους προκαλεί ένα «γλυκό» αίσθημα χαράς, σαν μεθύσι.

Από τον... χορό μάλιστα, δεν έχουν λείψει και οι ποδοσφαιριστές, αφού η φημολογία θέλει μια σειρά από - πρώην και νυν - παίκτες της Premier League να είναι εθισμένοι στη συγκεκριμένη συνήθεια και ουσία!

Το τρανότερο παράδειγμα εξ αυτών πιθανότατα ακούει στο όνομα του Αλεξάντερ Λακαζέτ, ο οποίος πέρασε πέντε χρόνια (2017-2022) στο Λονδίνο και την Άρσεναλ. Όπως μετέδωσε η Sun δε, ο Γάλλος έγινε ο πρώτος - συνδεδεμένος με το αγγλικό πρωτάθλημα - ποδοσφαιριστής που καταλήγει στην αποτοξίνωση εξαιτίας των μπαλονιών γέλιου!

Ο 32χρονος που πλέον αγωνίζεται στη Λυών χρειάστηκε να ζητήσει βοήθεια, ενώ η αστυνομία, πάντα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα τον σταμάτησε στον δρόμο και βρήκε στο αυτοκίνητό του δεκάδες φιαλίδια αερίου γέλιου. Παρ'όλα αυτά δεν αποδείχθηκε πως ήταν δικά του και δεν αντιμετώπισε κάποια νομική επίπτωση.

«Βασικά υποβάλλεται σε αποτοξίνωση με τον ίδιο τρόπο που θα το έκανε αν ήταν εθισμένος στο αλκοόλ ή οποιοδήποτε άλλο ναρκωτικό. Είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Premier League που υποβάλλεται σε θεραπεία για εθισμό στο υποξείδιο του αζώτου, αλλά, δεδομένου του πόσο διαδεδομένη είναι η χρήση του μεταξύ των παικτών, είναι απίθανο να είναι ο τελευταίος», ανέφερε χαρακτηριστικά μια πηγή στη Sun.

Ο κατάλογος των κινδύνων που ελλοχεύουν στη χρήση του περιλαμβάνει την καρδιακή ανακοπή, το εγκεφαλικό και άλλα προβλήματα στον εγκέφαλο.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως πρόσφατα ένας παίκτης της Premier League γιόρτασε τα γενέθλιά του, σπαταλώντας τουλάχιστον 12.000 ευρώ σε μπαλόνια γέλιου για εκείνον και τους συμπαίκτες του!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα