Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα 0-5: Πάτησε τετράδα με εκκωφαντική πεντάρα

Νίκος Κικίδης
Άστον Βίλα

bet365

Η Άστον Βίλα έπιασε από το... λαιμό τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίωρο, πρόσθεσε ένα ακόμα στο β΄μέρος και με το εκκωφαντικό 5-0 πάτησε στην πρώτη τετράδα.

Ποιος την είδε και δεν την φοβήθηκε... Η Άστον Βίλα είχε δυο αγωνιστικές να γευτεί τη χαρά της νίκης, αλλά στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ξέσπασε και με το παραπάνω! Μετατρέποντας τον αγώνα σε περίπατο με τέσσερα γκολ από το πρώτο ημίωρο οι Villains έστησαν πάρτι στο Σέφιλντ και διέλυσαν την ουραγό με το εκκωφαντικό 5-0 για να επιστρέψουν στην πρώτη τετράδα της Premier League.

Το πάρτι ξεκίνησε από νωρίς όταν μόλις στο 12΄ο ΜακΓκίν άνοιξε το σκορ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ουότκινς με όμορφο πλασέ έγραψε το 2-0. Στο 20 ήταν η σειρά του Μπέιλι να βρει δίχτυα με υπέροχη κίνηση και πανέμορφο curler στο παραθυράκι της εστίας, προτού ο Τίλεμανς με δυναμίτη δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Villains με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου.

Φυσιολογικά η Άστον Βίλα έριξε ρυθμό για το υπόλοιπο του αγώνα, αλλά ακόμα κι έτσι βρήκε ακόμα ένα γκολ. Με το καλησπέρα του β΄μέρους ο Ουότκινς έβγαλε γλυκιά σέντρα στην περιοχή και ο Μορένο με βολέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (47΄). Στις καθυστερήσεις άλλωστε η Σέφιλντ βρήκε μεν το γκολ της τιμής με προβολή του Σόουζα, όμως το VAR τους το στέρησε λόγω οφσάιντ.

Η βαθμολογία της Premier League

Premier League Leaderboard

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα