Μάντι Κιούζακ: Στο στόχαστρο της FA ο προπονητής που κατηγορείται πως την οδήγησε στην αυτοκτονία

Μάντι Κιούζακ: Στο στόχαστρο της FA ο προπονητής που κατηγορείται πως την οδήγησε στην αυτοκτονία

maddy_cusack

bet365

Η Αγγλική Ομοσπονδία άνοιξε φάκελο για να ερευνήσει το θολό τοπίο της αυτοκτονίας της 27χρονης μέσου της Σέφιλντ, Μάντι Κιούζακ, και την ενδεχόμενη εμπλοκή του προπονητή της στις Λεπίδες σε αυτή, Τζόναθαν Μόργκαν.

Η μυστήρια υπόθεση του θανάτου της Μάντι Κιούζακ ακόμα πλανάται σαν γκρίζο σύννεφο στον ουρανό του Γιόρκσαϊρ και η FA είναι έτοιμη να αναλάβει δράση και να αναζητήσει την αλήθεια. Η 27χρονη ποδοσφαιρίστρια της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έβαλε τέλος στη ζωή της βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στις 20 Σεπτεμβρίου του 2023. Η τοπική κοινότητα και ο σύλλογος βυθίστηκαν στο πένθος με τα ξαφνικά και σοκαριστικά νέα, ωστόσο όσα την οδήγησαν στην αυτοκτονία δεν έγιναν αρχικά γνωστά.

Περίπου μια εβδομάδα αργότερα, η οικογένειά της ωστόσο «φωτογράφισε» ως ηθικά ένοχο τον προπονητή της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Τζόναθαν Μόργκαν, και απέστειλε επιστολή στον σύλλογο με την οποία κατηγορούσε τον Άγγλο κόουτς πως η συμπεριφορά και η προβληματική στάση του προς αυτή ήταν που «διέλυσε την ψυχική της υγεία από τον Φεβρουάριο του 2023 κι έπειτα», οδηγώντας τη επί της ουσίας στην αυτοκτονία.

Ο Μόργκαν αρνήθηκε τις κατηγορίες, η εσωτερική έρευνα ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ δεν οδήγησε πουθενά αλλά το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμα. Κι αυτό διότι, η Αγγλική Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως θα ερευνήσει την υπόθεση, προκειμένου να βρεθεί το αν όντως ο προπονητής της 27χρονης είχε ευθύνες για τα ψυχικά προβλήματα που ταλαιπωρούσαν την Κιούζακ τους τελευταίους μήνες της ζωής της.

Η Μάντι Κιούζακ είχε εκπροσωπήσει την Κ-19 εθνική Αγγλίας και αποτελούσε μια παίκτρια-σύμβολο για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ούσα η μακροβιότερη ποδοσφαιρίστρια στο νυν ρόστερ των Λεπιδών.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα