Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ 2-2: Buzzer beater γκέλα στο... 102' για τα Σφυριά!

Ιάσονας Θεριός
west_ham_draw

bet365

Η Γουέστ Χαμ του βασικού Ντίνου Μαυροπάνου και των πολλών απουσιών βρέθηκε αγκαλιά με το σημαντικό τρίποντο στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ωστόσο χάρη στο πέναλτι του ΜακΜπέρνι οι Λεπίδες έσωσαν τον βαθμό και έκαναν... χαλάστρα στα Σφυριά.

Σοκ στο... 102' για τη Γουέστ Χαμ σε ένα παιχνίδι με φινάλε - θρίλερ! Τα Σφυριά βρέθηκαν μερικά δευτερόλεπτα μακριά από το τρίποντο που θα τους εδραίωνε στην 6η θέση της Premier League όμως είδαν την ουραγό Σέφιλντ να καταστρέφει τα πλάνα τους και να αποσπά την ισοπαλία (2-2) την τελευταία στιγμή. Έτσι, κινδυνεύουν να πέσουν από την εξάδα, αν η Μπράιτον πάρει τη νίκη κόντρα στη Γουλβς (22/01).

Φανέλα βασικού πήρε για ακόμη ένα ματς από τον Ντέιβιντ Μόγιες, με τον Σκωτσέζο τεχνικό πάντως να στερείται των υπηρεσιών των σημαντικότατων Κούντους, Πακετά, Αγκέρ, Αντόνιο και Άλβαρες λόγω Copa Africa και τραυματισμών.

Ο Κορνέ άνοιξε το σκορ από κοντά στο 28ο λεπτό, όμως ο Μπρέρετον Ντίας στο 44' απάντησε με το πρώτο του γκολ στην επιστροφή του στην Αγγλία. Το πέναλτι του Γουόρντ-Πράουζ στο 78' έκανε το 2-1 για τη Γουέστ Χαμ που δεν τελείωσε το ματς και τιμωρήθηκε, αφού στο 12ο λεπτό (!) των καθυστερήσεωνο ΜακΜπέρνι επίσης από την άσπρη βούλα βρήκε δίχτυα για το τελικό 2-2. Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς αμφότερες οι ομάδες, εξαιτίας των αποβολών των Μπρούστερ (90+1') και Τσούφαλ (90+7').

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα