Τσέλσι - Φούλαμ 1-0: Υπογραφή Πάλμερ και... αναρρίχηση

Ιάσονας Θεριός
cole_palmer_chelsea

bet365

Μπορεί να μην... εντυπωσίασε, όμως χάρη στο γκολ του ηγετικού Κόουλ Πάλμερ η Τσέλσι έκανε τη δουλειά κόντρα στη Φούλαμ (1-0) και έφτασε στην τρίτη διαδοχική της νίκη στην Premier League, πλησιάζοντας περισσότερο την εξάδα.

Χρειάστηκε να ιδρώσει, χρειάστηκε να αγχωθεί αλλά η Τσέλσι με τον Κόουλ Πάλμερ ξανά σε ρόλο πρώτου βιολιού «λύγισε» τη Φούλαμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και επέβαλε τον νόμο της στο Δυτικό Λονδίνο. Τρίτο διαδοχικό τρίποντο για τους Μπλε στην Premier League, που άφησαν πίσω τους τη... σφαλιάρα από τη Μίντλεσμπρο στο League Cup και συνεχίζουν την αναρρίχησή τους, φτάνοντας πλέον στο -3 από την 6η θέση.

Με τους φιλοξενούμενους καλά οργανωμένους στα μετόπισθεν, η ομάδα του Ποτσετίνο δυσκολεύτηκε να βρει καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, ενώ παρά την προειδοποίηση του Μπρόγια με κεφαλιά στο 21΄, κινδύνεψε να μείνει πίσω στο σκορ έξι λεπτά μετά. Ο Πέτροβιτς όμως αντέδρασε εξαιρετικά και απέκρουσε το σουτ του Γουίλσον στην κλειστή γωνία, κρατώντας το μηδέν.

Η ποιότητα ήταν αυτή που... ξελάσπωσε την Τσέλσι, η οποία για ακόμα ένα ματς έδειξε να μην έχει ιδέες στο τελευταίο τρίτο, ούτε την ικανότητα να διασπάσει την άμυνα των γειτόνων της. Στις καθυστερήσεις ωστόσο, ο... συνήθης ύποπτος Κόουλ Πάλμερ βρήκε με φοβερή κάθετη τον Στέρλινγκ μέσα στην περιοχή κι αυτός κέρδισε το πέναλτι από το μαρκάρισμα του Ντιόπ. Ο Πάλμερ ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έστειλε τους Μπλε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Ο ρυθμός ανέβηκε στο δεύτερο μέρος, με την ομάδα του Σίλβα να αναγκάζεται πλέον να κυνηγήσει το γκολ και να δίνει περισσότερους χώρους. Στο 53' ο Στέρλινγκ (πιθανότατα από θέση οφσάιντ) σημάδεψε το δοκάρι με το κεφάλι, ενώ ο Πάλμερ στο 59' είδε την μπάλα να περνάει λίγο άουτ στο όμορφο πλασέ του.

Η Φούλαμ άγγιξε την ισοφάριση στο 73', όμως ο Πέτροβιτς έπεσε εντυπωσιακά στη γωνία του και απέκρουσε το τελείωμα του Χιμένες στην αντεπίθεση. Δέκα λεπτά μετά, το σουτ του Γκάλαχερ μέσα από την περιοχή κατέληξε κι αυτό στο δοκάρι, ωστόσο η Τσέλσι δεν το... πλήρωσε, άντεξε στην πίεση της Φούλαμ στα τελευταία λεπτά και πανηγύρισε το σημαντικό τρίποντο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα