Premier League: Η Λούτον πέρασε από το Σέφιλντ με δυο αυτογκόλ, τέταρτη διαδοχική νίκη για την Μπόρνμουθ

Βασίλης Μπαλατσός
luton

bet365

Η Λούτον με... μπόλικη δόση τύχης και δυο αυτογκολ νίκησε στην έδρα της ουραγού Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 3-2 και πήρε βαθμολογικό «οξυγόνο». Τέταρτη διαδοχική νίκη για την Μπόρνμουθ, 3-0 τη Φούλαμ.

Βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη Λούτον! Οι Hatters είχαν την τύχη με το μέρος τους και επικράτησαν στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 3-2, με ανατροπή στην ανατροπή, έχοντας δυο αυτογκόλ υπέρ τους, έφτασαν στους 15 βαθμούς και είναι στο -1 από την 17η Έβερτον. Στην τελευταία θέση οι Λεπίδες με εννέα βαθμούς, σε 19 αγωνιστικές. Βασικός για τους γηπεδούχους ο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 17' με το σουτ του Ντάουτι από πλάγια θέση. Στο 45+1' η Σέφιλντ έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά ο Τράστι σημάδεψε το δοκάρι και με τη συμπλήρωση μιας ώρας ο Άρτσερ έβγαλε την ασίστ και ο ΜακΜπέρνι έκανε το 1-1.

Οι Λεπίδες έκαναν την ανατροπή στο 68', όταν μετά από φάση διαρκείας ο Αχμέντχοντζιτς με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-1. Η Λούτον ισοφάρισε στο 78΄ όταν ο Ρόμπινσον άθελα του έβαλε αυτογκόλ και στο 82' ήταν η σειρά του Σλιμανέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, για το 2-3, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε.

Το σερί της Σέφιλντ συνεχίζεται

Η Μπόρνμουθ πετάει... φωτιές! Τα Κεράσια υπέταξαν τη Φούλαμ στο «Vitality Stadium» με 3-0, προσπέρασαν την Τσέλσι για τρεις βαθμούς (25-22) και ανέβηκαν στη 10η θέση της βαθμολογίας. Τέταρτη διαδοχική νίκη για την ομάδα του Ιραόλα, η οποία είναι αήττητη εδώ και επτά αγωνιστικές (έξι νίκες - μια ισοπαλίες), ενώ το σύνολο του Μάρκο Σίλβα μετράει τρεις διαδοχικίες ήττες.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 44' με τον Κλάιφερτ. Στο 60' η Μπέρνλι κέρδισε πέναλτι και ο... on fire Σολάνκε το μετουσίωσε σε γκολ για το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 90+3' ο Σινιστέρα με φανταστικό σουτ εκτός περιοχής.

Βαθμολογία

pl table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα