Σαλάχ: «Μην ξεχνάτε τους ανθρώπους στη Γάζα και μην συνηθίζετε τα βάσανά τους»

Σαλάχ: «Μην ξεχνάτε τους ανθρώπους στη Γάζα και μην συνηθίζετε τα βάσανά τους»

Βασίλης Μπαλατσός
Σαλάχ

bet365

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έστειλε τις χριστουγεννιάτικες ευχές του μέσω Social Media και μαζί έστειλε και το μήνυμα του για τον πόλεμο στη Γάζα.

Μπορεί τα Χριστούγεννα να είναι μια οικογενειακή γιορτή χαράς και αγάπης, όμως υπάρχουν αμέτρητοι άνθρωποι ανά τον κόσμο που για τον έναν ή τον άλλο λόγο δεν έχουν την... πολυτέλεια να την απολαύσουν. Ανήμερα των Χριστουγέννων στη Γάζα είναι ακόμα μια από τις πολλές ημέρες της φρίκης, του πολέμου και των θανάτων.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με ανάρτηση του στα Social Media έστειλε τις εορταστικές ευχές του και μαζί ένα μήνυμα ανθρωπιάς, καθώς τόνισε πως δεν πρέπει να ξεχνάμε και να... συνηθίζουμε τα βάσανα που βιώνουν οι άνθρωποι που ζουν στη Μέση Ανατολή.

«Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή που οι οικογένειες μαζεύονται και γιορτάζουν. Με τον βάναυσο πόλεμο που συνεχίζεται στη Μέση Ανατολή, ειδικά με τους θανάτους και την καταστροφή στη Γάζα, φέτος φτάνουμε στα Χριστούγεννα με πολύ βαριές καρδιές και νιώθουμε τον πόνο εκείνων των οικογενειών που θρηνούν την απώλεια των αγαπημένων τους. Σας παρακαλώ μην τους ξεχνάτε και μην συνηθίζετε τα βάσανά τους. Καλά Χριστούγεννα», αναφέρει στην ανάρτηση του ο Αιγύπτιος σταρ της Λίβερπουλ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα