Άστον Βίλα - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-1: Ο Τζανιόλο τη γλίτωσε από το απόλυτο σοκ, όχι όμως κι από την γκέλα

Ιάσονας Θεριός
zaniolo_sheffield

bet365

Χάρη στο τέρμα του Τζανιόλο στο 90+8', η Άστον Βίλα έσωσε τον βαθμό κόντρα στην ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (1-1) που βρέθηκε μια ανάσα από το τεράστιο «διπλό». Τέλος στο τρελό νικηφόρο σερί της ομάδας του Έμερι που έχασε την ευκαιρία να πατήσει κορυφή.

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Άστον Βίλα, που όμως... προσγειώθηκε ανώμαλα! Η ομάδα του Έμερι είχε ένα θεωρητικά εύκολο κόντρα στην ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, θέλοντας τη νίκη για να ανέβει στην 1η θέση της Premier League και να αφήσει τις Λίβερπουλ και Άρσεναλ να... βγάλουν τα μάτια τους στο ντέρμπι (23/12). Οι αξιόμαχες Λεπίδες όμως έμειναν όρθιας και κόντεψαν να σοκάρουν για τα καλά το «Βίλα Παρκ», αφού βρέθηκαν πολύ κοντά σε μια μεγάλη νίκη. Το τέρμα του Τζανιόλο στις καθυστερήσεις ήταν αυτό που γλίτωσε τους Βίλανς από τα χειρότερα, που είδαν πάντως το ιστορικό εντός έδρας νικηφόρο σερί 14 αγώνων να κάνει φτερά με απρόσμενο τρόπο.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό επέβαλαν τον ρυθμό τους και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ψάχνοντας το γκολ. Απειλούσαν και εν τέλει σκόραραν στο 61', με το γκολ του Μπέιλι πάντως να ακυρώνεται για επιθετικό φάουλ στην αρχή της φάσης. Η Σέφιλντ στο 87' «πάγωσε» το «Βίλα Παρκ» και έκανε το 1-0 με κοντινό τελείωμα του Άρτσερ, ωστόσο η ομάδα του Έμερι δεν το έβαλε στιγμή κάτω και με την εντυπωσιακή κεφαλιά του Τζανιόλο στο 90+7' έσωσε τουλάχιστον τον βαθμό, παραμένοντας προς το παρόν στη 2η θέση της Premier League.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα