Τσιμίκας: Ο Σαλάχ... αποθέωσε τον «υπέροχο» Greek Scouser και μίλησε για τη χημεία τους (vid)

Τσιμίκας: Ο Σαλάχ... αποθέωσε τον «υπέροχο» Greek Scouser και μίλησε για τη χημεία τους (vid)

Τσιμίκας - Σαλάχ

bet365

Κώστας Τσιμίκας και Μοχάμεντ Σαλάχ είναι κάτι παραπάνω από απλοί συμπαίκτες και δεν χάνουν την ευκαιρία να το αποδεικνύουν.

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει καταφέρει να λατρεύεται σε ένα από τα πιο μεγάλα club του κόσμου. Δεν είναι μόνο οι φίλοι της Λίβερπουλ αυτοί που τον λατρεύουν ωστόσο, αλλά και οι συμπαίκτες του. Και κυρίως ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ομάδας, Μοχάμεντ Σαλάχ. Άλλωστε, είναι γνωστό πως από την πρώτη στιγμή, ο Αιγύπτιος και ο Έλληνας δέθηκαν από μια πολύ δυνατή φιλία η οποία φυσικά κρατάει μέχρι σήμερα.

Οι δυο τους μάλιστα, δεν χάνουν ευκαιρία να δείχνουν την ξεχωριστή τους σχέση σε κάθε ευκαιρία και το ίδιο συνέβη και σε ένα από τα τελευταία video της Λίβερπουλ στα social media.

Σαλάχ και Τσιμίκας συμμετείχαν σε διάφορα challenges, βαθμολόγησαν τα στυλ των συμπαικτών τους και μίλησαν για τη φιλία τους.

«Τον Τσίμι τον συνάντησα στο αεροδρόμιο, την πρώτη του ημέρα στην ομάδα. Πήραμε το ίδιο αεροπλάνο και ενσωματωθήκαμε μαζί με τους υπόλοιπους στην προετοιμασία. Είχαμε εξαρχής χημεία, είναι ένας πραγματικά υπέροχος τύπος», ανέφερε για τον Έλληνα μπακ ο Φαραώ, με τον Τσίμι φυσικά να ανταποδίδει και να δηλώνει πως και για εκείνον ο Μο είναι κάτι παραπάνω από φίλος.

«Δεν είναι μόνο φίλος μου, είναι ο ψυχολόγος μου! Ταξιδέψαμε στο Μόναχο και μετά έπρεπε να ταξιδέψουμε οδικώς δύο ώρες μαζί, οπότε είχαμε λίγο περισσότερο χρόνο να έρθουμε κοντά. Σίγουρα είναι πολύ ευτυχισμένος που με γνώρισε οπότε θα αφήσω εκείνον να μιλήσει», είπε ο Τσιμίκας ξεσπώντας σε γέλια.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα