Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Μαύρο» εντός έδρας ρεκόρ στη μετά Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εποχή

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Μαύρο» εντός έδρας ρεκόρ στη μετά Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εποχή

Ανδρέας Σουλάι
united

bet365

Ένα «μαύρο» ρεκόρ έγραψε με την ήττα της απέναντι στην Μπόρνμουθ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» ξεπέρασαν σε δέκα χρόνια τις εντός έδρας ήττες που είχαν με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο τους για 27 σεζόν.

Έναν ιστορικό διασυρμό υπέστη το απόγευμα του Σαββάτου στο «Ολντ Τράφορντ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την Μπόρνμουθ να φεύγει για πρώτη φορά στην ιστορία της με το διπλό, διαλύοντας την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ με 3-0.

Μια ακόμη προβληματική εμφάνιση για τους «κόκκινους διαβόλους» που έχουν μετατρέψει σε συνήθεια πλέον τα... σκωτσέζικα ντους, με το κλαμπ να γράφει το ένα «μαύρο» ρεκόρ μετά το άλλο, καταρρίπτοντας το «κάστρο» που είχε χτίσει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Οι τέσσερις εντός έδρας ήττες σε μια σεζόν

Επί Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ηττηθεί στην έδρα της τέσσερις φορές σε επίπεδο Premier League, μόνο σε μια από τις 21 σεζόν του Σκωτσέζου στον πάγκο, από την ημέρα που η αγγλική κατηγορία άλλαξε ονομασία και πέρασε σε νέα εποχή.

Ήταν την αγωνιστική περίοδο 2001/02, όταν η Γιουνάιτεντ του Φέργκιουσον είχε γνωρίσει έξι εντός έδρας ήττες. Ήδη μέχρι στιγμής, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ, έχει ηττηθεί τέσσερις φορές στο «Θέατρο των ονείρων», οδεύοντας ολοταχώς για την κατάρριψη του συγκεκριμένου... ρεκόρ.

Καταρρέει ολοκληρωτικά το «Ολντ Τράφορντ»

Σε αυτά τα 21 χρόνια του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη Γιουνάιτεντ, πάντα σε επίπεδο Premier League και νέας εποχής, οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν συνολικά 34 φορές στο «Ολντ Τράφορντ». Από το 2013, όταν αποχώρησε ο «θρυλικός» Σκωτσέζος, έως και το χθεσινό παιχνίδι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ηττηθεί στην έδρα της στο πρωτάθλημα, συνολικά 35 φορές.

Μέσα σε 10,5 χρόνια δηλαδή, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ηττηθεί περισσότερες φορές στην έδρα τους, από όσες είχαν ηττηθεί σε 21 σεζόν με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο της ομάδας...

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα