Ρούι Κόστα: «Αξίζει τον μέγιστο σεβασμό ο Βλαχοδήμος, ευγνώμονες για όσα προσέφερε στην Μπενφίκα»

Ο Βλαχοδήμος ζήτησε να φύγει από την Μπενφίκα

bet365

Ο πρόεδρος της μπενφίκα, Ρούι Κόστα, σε συνέντευξή του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, για τον οποίο είπε πως αξίζει τον σεβασμό όλων.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αποχώρησε από την Μπενφίκα μετά από πέντε χρόνια παρουσίας του στο «Ντα Λουζ» και πλέον θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο πρόεδρος των Αετών, Ρούι Κόστα, παραχώρησε συνέντευξη στην οποία θέλησε να ευχαριστήσει τον Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα για τα όσα προσέφερε εκεί.

«Είναι μια ευαίσθητη κατάσταση, δεν θα χώσω αυτό που έγινε κάτω από το χαλί, ήταν δημόσιο. Εκπροσώπησε την Μπενφίκα για πέντε χρόνια, αξίζει τον μέγιστο σεβασμό. Ήθελε να φύγει αφού συνειδητοποίησε ότι θα έχανε χώρο. Πέρυσι όταν έμεναν δύο μέρες πριν το τέλος της αγοράς, είχε μια πρόταση από τον Άγιαξ, η οποία ήταν πολύ συμφέρουσα για αυτόν και δεν μπορούσαμε ούτε καν να το δούμε, η αγορά έκλεινε ουσιαστικά», είπε αρχικά ο Κόστα για τον Βλαχοδήμο και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Η άφιξη του Τρούμπιν απέτρεψε μια πιθανή αποχώρηση του Οδυσσέα, αλλά όταν έφτασε εκείνη η πρόταση (της Νότιγχαμ Φόρεστ), σκεφτήκαμε ότι η καλύτερη λύση ήταν να την αποδεχθούμε και ο παίκτης να αναζητήσει μια άλλη εμπειρία. Φεύγει από εδώ με τον ίδιο τρόπο που ήρθε. Θα είμαστε πάντα ευγνώμονες για ό,τι έκανε στην Μπενφίκα, αλλά αυτή είναι η ζωή ενός παίκτη. Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ο κύκλος του τελείωσε και του ευχόμαστε τα καλύτερα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα