Γουέστ Χαμ μεταγραφές: Ο Γουόρντ-Πράουζ επίσημα στα Σφυριά (vid)

Στη Γουέστ Χαμ ο Γουόρντ Πράουζ

bet365

Μετά από συνολικά 20 χρόνια στις τάξεις της Σαουθάμπτον, ο Τζέιμς Γουόρντ-Πράουζ άλλαξε κι επίσημα σελίδα αποτελώντας το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Γουέστ Χαμ.

Η αγάπη και η αφοσίωσή του στη Σαουθάμπτον ήταν αυταπόδεικτη. Ο Τζέιμς Γουόρντ-Πράουζ έκλεισε ουκ ολίγες φορές τα αυτιά του σε προτάσεις από κλαμπ του Big-6, αλλά θα ήταν κρίμα η κλάση του να χαραμιστεί στα γήπεδα της Championship. Έτσι, μετά τον υποβιβασμό των Αγίων στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για τον 28χρονο διεθνή μέσο, ο οποίος αποτελεί επίσημα πλέον παίκτη της Γουέστ Χαμ!

Ο σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις φάουλ κι έντεκα φορές διεθνής με την εθνική Αγγλίας μετακομίζει στο Λονδίνο για χάρη των Χάμερς, οι οποίοι ξόδεψαν το ποσό των 34,7 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνουν δικό τους, προσφέροντάς του τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Γουόρντ Πράουζ είναι το δεύτερο μεταγραφικό «χτύπημα» των Κλάρετς στο θερινό παζάρι μετά την απόκτηση του Έντσον Άλβαρες από τον Άγιαξ. Συνολικά με τη Σαουθάμπτον έγραψε 410 συμμετοχές (τρίτος all-time), με απολογισμό 55 γκολ (έκτος all-time) και 54 ασίστ (δεύτερος all-time).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα