Μάντσεστερ Σίτι: Το καλωσόρισμα του Σόλσκιερ στον Χάαλαντ και η... μπηχτή για τη λάθος πλευρά της πόλης

Newsroom
Μάντσεστερ Σίτι: Το καλωσόρισμα του Σόλσκιερ στον Χάαλαντ και η... μπηχτή για τη λάθος πλευρά της πόλης

bet365

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποκάλυψε ότι έλαβε ένα συγχαρητήριο μήνυμα από τον πρώην προπονητή του, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, μετά τη μετακίνησή του στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Χάαλαντ εντάχθηκε στη Σίτι από την Μπορούσια Ντόρτμουντ αυτό το καλοκαίρι, με τους πρωταθλητές της Premier League να ενεργοποιούν τη ρήτρα αποδέσμευσής του, κερδίζοντας την κούρσα με τους έτερους διεκδικητές του Νορβηγού.

Ένας από αυτούς που ενδιαφέρθηκαν για τον νεαρό «killer» ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν ο Σόλσκιερ ήταν επικεφαλής στο «Ολντ Τράφορντ». Το πρώην αφεντικό των «κόκκινων διαβόλων» συνεργάστηκε με τον Χάαλαντ στη Μόλντε και ο 21χρονος φορ δηλώνει ότι οφείλει πολλά στον συμπατριώτη του κόουτς.

«Αυτός [ο Σόλσκιερ] είχε τεράστιο αντίκτυπο στη ζωή μου, τόσο ως άνθρωπος όσο και ως προπονητής», είχε δηλώσει συγκεκριμένα στο TV2 τον Σεπτέμβριο του 2019. «Κέρδισε το Champions League και ήταν απίστευτα καλός παίκτης. Μου έχει μάθει πολλά», πρόσθεσε τότε.

Οι δυο τους παρέμειναν σε επαφή από τότε και κατά την άφιξή του στο «Έτιχαντ» ο Χάαλαντ αποκάλυψε ότι ο άλλοτε προπονητής του τού έστειλε ένα συγχαρητήριο μήνυμα. «Όταν υπέγραψα με τη Σίτι, με συνεχάρη και μου έγραψε: 'Καλή τύχη που πηγαίνω στη λάθος πλευρά του Μάντσεστερ', είπε στο Manchester Evening News.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα