Oπαδός της Σάντερλαντ πηγαίνει στο Γουέμπλεϊ μέσω Ισπανίας γιατί είναι φθηνότερο από το να ταξιδέψει με τρένο

Oπαδός της Σάντερλαντ πηγαίνει στο Γουέμπλεϊ μέσω Ισπανίας γιατί είναι φθηνότερο από το να ταξιδέψει με τρένο

bet365

Ενας οπαδός της Σάντερλαντ θα πληρώσει λιγότερες από 100 λίρες για να πάει από το Νιούκαστλ στη Μενόρκα, να διανυκτερεύσει εκεί και στη συνέχεια να πετάξει για το Λονδίνο προκειμένου να παρακολουθήσει το ματς με την Γουίκομπ στο Γουέμπλεϊ!

Καλό θα είναι να μην διαμαρτυρόμαστε για το κόστος των μεταφορών στην Ελλάδα, διότι και στην Αγγλία τα πράγματα μάλλον δεν είναι καλύτερα.

Ένας οπαδός της Σάντερλαντ αποκάλυψε ότι πρόκειται να ταξιδέψει στο Γουέμπλεϊ μέσω της Μενόρκα (νησί στην Ισπανία απέναντι από τη Μαγιόρκα) για να παρακολουθήσει τον τελικό των πλέι οφ εναντίον της Γουίκομπ Γουόντερερς - ​​επειδή αυτός ο τρόπος είναι φθηνότερος από το να πάρει το τρένο ή το λεωφορείο από το Νιούκαστλ μέχρι το Λονδίνο.

Ο Τζέιμς Τζέλι, 33 ετών, πλήρωσε μόλις 51 λίρες για αεροπορικά εισιτήρια και μια διανυκτέρευση στην Ισπανία, αφού θα του κόστιζε 161,99 λίρες για να κλείσει ένα αεροπορικό εισιτήριο από το Νιούκαστλ στο Λονδίνο.

Το ταξίδι με αεροπλάνο στη Μενόρκα κόστισε μόλις 12,50 λίρες ενώ το εισιτήριο μετ' επιστροφής στο Στάνστεντ κόστισε μόλις 10,50 λίρες.

«Συνοπαδοί μου πλήρωσαν 200-300 λίρες»

Ο φανατικός οπαδός των «μαυρόγατων» είπε: «Είναι φθηνότερο από το να πάρεις το τρένο. Υπάρχουν μερικές επιλογές που έχουν γελοίες τιμές. Έψαξα για πτήσεις από το Νιούκαστλ προς το Χίθροου με το κόστος να είναι 161,99 £ μετ' επιστροφής και σκέφτηκα "δεν το πληρώνω αυτό". Κοίταξα πιο κάτω στη σελίδα και υπήρχε μια πτήση επιστροφής για 23 £ για τη Μενόρκα με τη Ryanair, οπότε σκέφτηκα "γιατί όχι". Οι συνοπαδοί μου έλεγαν ότι είχαν πληρώσει £200-£300 για το ταξίδι τους. Το πούλμαν ήταν £40».

Ο Τζέλι θα πετάξει από το Νιούκαστλ στη Μενόρκα την Πέμπτη στις 4:00 μ.μ. και προσγειώνεται στο Λονδίνο στις 6:00 μ.μ. της Παρασκευής με τιμή £23.

Επίσης, θα πληρώσει μόνο £28 για το δωμάτιό του στο χόστελ που έχει κλείσει.

Το εισιτήριο του αγώνα που ίσως οδηγήσει στην Championship από τη League One κοστίζει 55 λίρες.

Ετσι, όλο το Σαββατοκύριακό του κόστισε λιγότερες από 100 λίρες - σχεδόν 62 λίρες λιγότερες απ' ότι θα πλήρωσε για να επιστρέψει στο Νιούκαστλ με το αεροπλάνο από το Λονδίνο.

Πως λοιπόν ο Τζέλι να μην είναι ενθουσιασμένος με την επιλογή του. «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος γι' αυτό. Έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε, η αίσθηση αυτή τη φορά είναι ότι θα ανέβουμε. Η Σάντερλαντ έχει λάβει περισσότερα εισιτήρια, οπότε θα έχουμε μακράν τη μεγαλύτερη υποστήριξη και είμαστε τα φαβορί», τόνισε.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα