Βαθμός σωτηρίας για Έβερτον, θριάμβευσε η Λέστερ επί της Νόριτς (vid)

Newsroom
Βαθμός σωτηρίας για Έβερτον, θριάμβευσε η Λέστερ επί της Νόριτς (vid)

bet365

Η Έβερτον πήρε πολύτιμο βαθμό απέναντι στη Γουότφορντ (0-0) και απομακρύνθηκε στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, την ίδια ώρα που η Λέστερ «καθάρισε» την υποβιβασμένη Νόριτς (3-0).

Ακόμα και ο ένας βαθμός είναι υπερπολύτιμος σε αυτό το σημείο για την Έβερτον. Οι Toffees μπορεί να μην έδωσαν συνέχεια στις νίκες τους απέναντι στην υποβιβασμένη Γουότφορντ (0-0), όμως και η λευκή ισοπαλία (0-0) ήταν αρκετή για να τους στείλει στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και να αναπτερώσει μερικώς τις ελπίδες τους για παραμονή στην Premier League.

Την ίδια ώρα η Λέστερ έστηνε πάρτι απέναντι στην Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος ξεκίνησε στο βασικό σχήμα των Καναρινιών και αγωνίστηκε καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα. Παρόλα αυτά ο Έλληνας αμυντικός και η παρέα του δεν κατάφεραν να αποτρέψουν τον θρίαμβο των Αλεπούδων που με πρωταγωνιστή τον Βάρντι επικράτησαν 3-0 και σκαρφάλωσαν στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας. Ο Άγγλος φορ πέτυχε τα δυο πρώτα γκολ της ομάδας του στο 54΄και στο 62΄, με τον Μάντισον να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 70΄.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα