Έβερτον: Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Ντέλε Άλι

Νίκος Κικίδης
Έβερτον: Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Ντέλε Άλι

bet365

Παίκτης της Έβερτον είναι με κάθε επισημότητα ο Ντέλε Άλι, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο Λίβερπουλ μέχρι το καλοκαίρι του 2024!

Η εποχή Λάμπαρντ στην τεχνική ηγεσία ξημέρωσε με μεταγραφές για την Έβερτον! Την αρχή έκανε το deal με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον εξάμηνο δανεισμό του Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ και η συνέχεια δόθηκε στο... φινάλε της μεταγραφικής περιόδου με την προσθήκη του Ντέλε Άλι από την Τότεναμ.

Όπως ανακοινώθηκε πλέον και επίσημα, οι Toffees έδωσαν τα χέρια με τους Spurs για την απόκτηση του Άγγλου μεσοεπιθετικού, ο οποίος αφήνει οριστικά το Λονδίνο προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπλε μεριά του Μέρσεϊσαϊντ για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Αν και το deal ορίζει πως ο 25χρονος θα μεταβεί με μηδενικό κόστος στο Λίβερπουλ, η Έβερτον θα πρέπει να πληρώσει 12 εκατομμύρια ευρώ στους Spurs όταν ο Άλι καταγράψει 20 συμμετοχές, ενώ με τα μπόνους το συνολικό ποσό μπορεί να εκτοξευτεί στα 40 εκατομμύρια!

Όροι που τελικά έγιναν απόλυτα αποδεκτοί από την πλευρά των Toffees, οι οποίοι συμφώνησαν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και χάρισαν το... δεύτερο δώρο τους στον Φρανκ Λάμπαρντ ενόψει της επιστροφής του στους πάγκους της Premier League.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα