Ουράλ: Κομπίνα... γύρω-γύρω όλοι σε κόρνερ από τους συμπαίκτες του Ραντζέλοβιτς

Ουράλ: Κομπίνα... γύρω-γύρω όλοι σε κόρνερ από τους συμπαίκτες του Ραντζέλοβιτς

bet365

Όρεξη για κάτι... διαφορετικό σε εκτέλεση κόρνερ είχαν οι παίκτες της Ουράλ του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, οι οποίοι πιάστηκαν από τα χέρια και χόρεψαν... γύρω-γύρω όλοι για να μπερδέψουν την άμυνα της Χίμκι, αλλά η προσπάθειά τους έπεσε στο κενό.

Έχουμε δει αρκετές ιδιότυπες κομπίνες το τελευταίο διάστημα σε εκτελέσεις κόρνερ. Πρόσφατα, οι παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ δοκίμασαν το «όλοι εκτός περιοχής», επιχειρώντας μαζική «έφοδο» στο κουτί, κάτι που δεν είχε αποτέλεσμα.

Η πιο περίεργη και... viral από όλες, όμως, πρέπει να ήταν αυτή που σημειώθηκε σε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος της Ιαπωνίας στα τέλη του 2021. Ιδέα από την οποία εμπνεύστηκαν και οι παίκτες της ρωσικής Ουράλ του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να αναστατώσουν την άμυνα της Χίμκι δοκίμασαν τακτική «γύρω-γύρω όλοι».

Τέσσερις από τους συμπαίκτες του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού πιάστηκαν χέρι με χέρι και θέλησαν να «ζαλίσουν» τους αντιπάλους τους, αλλά ουσιαστικά έκαναν μια τρύπα στο νερό καθώς δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τον αντίπαλο κίπερ.

Για την ιστορία, η Ουράλ επικράτησε με 2-1 της Χίμκι και ο Ραντζέλοβιτς, μάλιστα, σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι, σφραγίζοντας το τρίποντο.

Δείτε το αξιοπερίεργο στιγμιότυπο:

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα