Καμπελά: Επίσημα ελεύθερος ο Γάλλος εξτρέμ που «τσεκάρει» ο Ολυμπιακός

Καμπελά: Επίσημα ελεύθερος ο Γάλλος εξτρέμ που «τσεκάρει» ο Ολυμπιακός

bet365

H Kράσνονταρ ανακοίνωσε το «διαζύγιο» της με τον Γάλλο εξτρέμ, Ρεμί Καμπελά, ο οποίος βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού.

Tα βήματα του Βίκτορ Κλάεσον ακολούθησε ο Ρεμί Καμπελά, με τον Γάλλο εξτρέμ να συμφωνεί με την Κράσνονταρ για τη λύση του συμβολαίου του και πλέον είναι και με τη... βούλα ελεύθερος στην αγορά. Ο 32χρονος εξτρέμ αποχώρησε μετά από τρία χρόνια στο ρωσικό κλαμπ, με το οποίο κατέγραψε 62 συμμετοχές, με 17 γκολ και 10 ασίστ. Ο Καμπελά βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού, ενώ έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ και της Σεντ Ετιέν, οι οποίες επιθυμούν να τον επαναπατρίσουν. Στην τρέχουσα σεζόν ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έπαιξε σε 18 παιχνίδια, σκόραρε τέσσερα γκολ και μοίρασε επτά ασίστ.

Η ανακοίνωση της Κράσνονταρ:

«Η Κράσνονταρ έλυσε το συμβόλαιο με τον Ρεμί Καμπελά.

Ο σύλλογος και ο Ρεμί Καμπελά συμφώνησαν να λύσουν το συμβόλαιο με κοινή συμφωνία. Ο Γάλλος μέσος έπαιξε 62 ματς με την ομάδα μας, σημείωσε 17 γκολ και έδωσε 10 ασίστ.

Ευχαριστούμε τον Ρεμί Καμπελά για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή τύχη στη μελλοντική του καριέρα!»

«Ευχαριστώ την Κράσνονταρ από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτά τα τρία χρόνια. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του κλαμπ για την καθημερινή τους βοήθεια. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, τους οπαδούς, την διοίκηση και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη τους. Η καρδιά μου είναι μαζί σας, σας αγαπώ», ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram o Γάλλος εξτρέμ.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα