Σαμπάολι: «Αύριο θα γράψουμε μια νέα ιστορία»

Σαμπάολι: «Αύριο θα γράψουμε μια νέα ιστορία»

bet365

Ο τεχνικός της Εθνικής Αργεντινής, Χόρχε Σαμπάολι, τόνισε ότι η Albiceleste «θα παίξει με καρδιά κόντρα στην Νιγηρία» και «θα γράψει μια νέα ιστορία».

Στον Σαμπάολι ζητήθηκε αρχικά να ξεκαθαρίσει πως έχει η κατάσταση στην ομάδα και ήταν σαφής. «Δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω πράγματα που για μένα δεν υπάρχουν. Πρέπει να βγούμε με μεγάλη ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι έχουμε αυτά που χρειάζονται για να το καταφέρουμε αυτό. Αυτή η Εθνική αύριο θα γράψει μια νέα ιστορία».

«Νιώθω ότι η Αργεντινή θα ξεκινήσει να ζει το Mundial με άλλο τρόπο. Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση, είμαι σίγουρος γι' αυτό. Κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο σε κάνουν να νιώθεις σαν εγκληματίας αν και το μόνο που έχεις κάνει είναι να χάσεις ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου» πρόσθεσε ο Σαμπάολι και αναφέρθηκε στην Νιγηρία.

«Επαιξαν 4-3-3 στο πρώτο ματς και 5-3-2 στο επόμενο. Εχουν εκπληκτικούς παίκτες με εμπειρία και μπορούν να κάνουν τη διαφορά με τη φυσική τους κατάσταση. Εμείς πρέπει να ελέγξουμε το παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε με καρδιά και να ψάξουμε την πρόκριση από το πρώτο λεπτό».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα