Μέσι: Κυκλοφόρησε τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του (vid)

Μέσι: Κυκλοφόρησε τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του (vid)

Newsroom
ΜΕΣΙ

bet365

Το ντοκιμαντέρ για το ταξίδι του Λιονέλ Μέσι ως την κορυφή του κόσμου είναι προ των πυλών και ο αρχηγός της Αργεντινής έδωσε μια «γεύση» στους θαυμαστές του.

Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ιστορία το 2022, όταν τελικά πήρε στα χέρια του την κούπα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Οι Αργεντινοί διέψευσαν όλους τους επικριτές τους μετά την ήττα τους στην εναρκτήρια αναμέτρηση του τουρνουά από τη Σαουδική Αραβία, καθώς βάδισαν προς την κατάκτηση του τροπαίου. Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς περίπατος.

Ο Pulga μοιράστηκε τη διαδρομή του μέχρι τον τίτλο στο νέο ντοκιμαντέρ της Apple, «Messi's World Cup: The Rise of a Legend». Το ντοκιμαντέρ πρόκειται να προβληθεί στις 21 Φεβρουαρίου. Παρά το γεγονός ότι απέχει εβδομάδες από την κυκλοφορία του, έχει δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος γύρω του, με τους ποδοσφαιρόφιλους ανά τον κόσμο να περιμένουν με αγωνία.

Ο αρχηγός της Αλμπισελέστε απευθύνθηκε στους θαυμαστές του σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλώνοντας ενθουσιασμένος που του δόθηκε η ευκαιρία να μοιραστεί το ταξίδι του με όλους και η Apple από πλευράς της κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ ενενήντα δευτερολέπτων, με σημαντικά ονόματα να σχολιάζουν την πορεία της Αργεντινής προς τον τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στα μικρά πλάνα είδαμε τους μεσοεπιθετικούς της, Ροντρίγκο Ντε Πολ, Έντσο Φερνάντες και τον τερματοφύλακα Εμιλιάνο Μαρτίνεθ, οι οποίοι μίλησαν για το πόσο σημαντικό ήταν το Παγκόσμιο Κύπελλο για την εθνική ομάδα, ενώ σε ένα σημείο του ντοκιμαντέρ, ο Μέσι δήλωσε: «Το ταξίδι μου δεν ήταν εύκολο»!

Δείτε εδώ το τρέιλερ και το διαδικτυακό μήνυμα του Μέσι:

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα