Μέσι: Στο «φως» ο λόγος του... beef με τον Φαν Χάαλ - Γιατί πανηγύρισε με «δεν σας ακούω»

lionel_messi

bet365

Το όνομα του... Χουάν Ρομάν Ρικέλμε κρύβεται πίσω από την αλησμόνητη μουντιαλική κόντρα ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και τον Λούις Φαν Χάαλ.

Για πολλούς αποτέλεσε την πρώτη στιγμή που ο Λιονέλ Μέσι θύμισε λίγο από... Μαραντόνα. Το σίγουρο ήταν πως θα μείνει ανεξίτηλη στα highlights εκείνου του συγκλονιστικού προημιτελικού του Μουντιάλ του Κατάρ ανάμεσα στην Αργεντινή και την Ολλανδία.

Ο Μέσι πανηγύρισε με «δεν σας ακούω» μπροστά στον Φαν Χάαλ, η Αλμπισελέστε πήρε την πρόκριση στα πέναλτι και το... τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης σημαδεύτηκε από τα «γαλλικά» που αντάλλαξαν οι δύο άνδρες.

«Ο Φαν Χάαλ πουλάει ότι παίζει ποδόσφαιρο και αυτό που έκανε ήταν να βάλει κόσμο στην περιοχή και να βγάζει σέντρες!», είχε αναφέρει ο Pulga σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ενώ μέσα στο γήπεδο είχε επιτεθεί στον Ολλανδό λέγοντάς του: «Μιλάς πολύ!».

Το... beef μάλιστα συνεχίστηκε και μήνες μετά, με τον Φαν Χάαλ να δηλώνει πριν λίγο καιρό πως το Μουντιάλ της Αργεντινής ήταν στημένο!

Όπως φαίνεται πάντως, τα αίτια της συγκεκριμένης κόντρας ήταν λίγο πιο βαθιά και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ντοκιμαντέρ του Netflix, Captains of the World, ο δημοσιογράφος, Ζουλιέν Λόρενς, ακούν στο όνομα του Χουάν Ραμόν Ρικέλμε, με τον οποίο ο Pulga είχε και έχει εξαιρετικές σχέσεις.

Ο πανηγυρισμός του Ρικέλμε

«Ο Φαν Χάαλ σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα του Ρικέλμε, του ειδώλου του Μέσι. Αρνούταν να του δίνει χρόνο συμμετοχής όταν ήταν ποδοσφαιριστής του. Όταν ο Ρικέλμε σκόραρε με την Μπαρτσελόνα έκανε αυτόν τον πανηγυρισμό ακριβώς προς τον Φαν Χάαλ. Ο Μέσι δεν το ξέχασε ποτέ», ανέφερε ο Λόρενς, καθιστώντας σαφές πως ο Μέσι θέλησε να πάρει μια μικρή εκδίκηση κόντρα στον Ολλανδό κόουτς για χάρη του ινδάλματός του. Και το έκανε με έναν πανηγυρισμό που είχε τη σημασία του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα