Παρί Σεν Ζερμέν: Το αδιανόητο ρεκόρ των Παριζιάνων στο φετινό πρωτάθλημα

Παρί Σεν Ζερμέν: Το αδιανόητο ρεκόρ των Παριζιάνων στο φετινό πρωτάθλημα

Newsroom
Παρί

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν πέτυχε δύο ρεκόρ που δεν έχουν επαναληφθεί ποτέ στο γαλλικό πρωτάθλημα και μάλιστα σε μία σεζόν που δεν ήταν από τις καλύτερες της ιστορίας της.

Μπορεί φέτος η Παρί Σεν Ζερμέν να μην έδειξε στο πρωτάθλημα την γνωστή κυριαρχία που συνηθίζει και να στραβοπάτησε συνολικά 12 φορές (10 ισοπαλίες, 2 ήττες), όμως κατόρθωσε κάτι που δεν μπόρεσαν να πετύχουν οι καλύτερες ομάδες που πιθανότατα είχε τα τελευταία χρόνια, αλλά και καμία άλλη ομάδα στην ιστορία του γαλλικό πρωταθλήματος και όχι μόνο.

Βλέπετε η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, που κατέκτησε το πρωτάθλημα με διαφορά 9 βαθμών από την δεύτερη Λιλ, την τελευταία αγωνιστική επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Μετς κι έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Ligue 1, που δεν γνώρισε την ήττα σε κανένα εκτός έδρας ματς την φετινή σεζόν.

Κι αν αυτό δεν σας φαίνεται κάτι ιδιαίτερο, πέτυχε και κάτι ακόμα πιο ακραίο και έτι σπανιότερο. Στα 17 εκτός έδρας ματς που έδωσε στο γαλλικό πρωτάθλημα φέτος, όπου πέτυχε 13 νίκες και άλλα τέσσερα ματς έληξαν ισόπαλα, δεν έμεινε ποτέ πίσω στο σκορ (!!).

Ναι, καλά καταλάβατε. Η Παρί Σεν Ζερμέν στα 17 αυτά παιχνίδια δεν είδε τους αντιπάλους της να προηγούνται απέναντί της ποτέ, ούτε για ένα λεπτό.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα