Ligue 1: Σάλος με ομοφοβική δήλωση παίκτη του Μπόλονι στο ημίχρονο του Μετς-Μαρσέιγ

Σάλος με την ομοφοβική δήλωση παίκτη της Μετς

bet365

Ο μέσος της Μετς, Κέβιν Εντοράμ προκάλεσε σάλο στη Γαλλία με ομοφοβική δήλωση on camera στο ημίχρονο του ματς κόντρα στη Μαρσέιγ, βγαίνοντας μετά το παιχνίδι να απολογηθεί δημόσια για τον χαρακτηρισμό του.

Η Μετς του Λάζλο Μπόλονι υποχρέωσε τη Μαρσέιγ στην πρώτη της γκέλα εντός συνόρων (2-2) και σε δεύτερη σερί απογοήτευση μετά τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό στο «Βελοντρόμ», όμως την εμφάνισή της επισκίασαν οι δηλώσεις του παίκτη της, Κέβιν Εντοράμ κατά την ανάπαυλα.

Ο Γάλλος μέσος πήγε να μιλήσει στο καθιερωμένο flash interview της Ligue 1 στη γαλλική τηλεόραση και σόκαρε άπαντες όσους παρακολουθούσαν live ή έτυχε να δουν μετά το βίντεο, δηλώνοντας:

«Συγχωρήστε με για τον όρο, αλλά παίζουμε σαν π0^$*#δε$. Φοβόμαστε να παίξουμε την μπάλα». Κανείς όμως δεν τον... συγχώρησε για την ομοφοβική αυτή δήλωση η οποία πυροδότησε καταιγισμό σχολίων στα social media και τη γαλλική τηλεόραση. Αντ' αυτού, ο ίδιος ήταν εκείνος που μετά το ματς έσπευσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, ζητώντας δημόσια συγγνώμη για την τοποθέτησή του κι αποδίδοντας τον χαρακτηρισμό που επέλεξε στον θυμό και την ένταση της στιγμής.

«Ζητώ συγγνώμη αν πλήγωσα κάποιον. Δεν στόχευα κανέναν, μίλησα πάνω στον θυμό μου. Δεν έπρεπε να πω κάτι τέτοιο. Απλά θέλω να ζητήσω συγγνώμη».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα