Ligue 1: Πεντάρα η Μονακό στη Μετς, «μοιρασιά» για Λυών και Ρεμς

monaco_win

bet365

Η Μονακό «διέλυσε» με 5-2 εκτός έδρας τη Μετς, ενώ Λυών και Ρεμς ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στο «Groupama» για την 27η αγωνιστικής της Ligue 1.

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο γκολ και θέαμα, η Μονακό «διέλυσε» εκτός έδρας με σκορ 5-2 τη Μετς για την 27η αγωνιστική της Ligue 1 κι έκανε... άλμα δύο θέσεων, αν και έχει παιχνίδι περισσότερο από την Μπρεστ που παίζει την Κυριακή (31/3).

Η ομάδα του Άντι Χίτερ μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, έχοντας τρία γκολ προβάδισμα στα πρώτα 16 λεπτά. Οι Τακούμι Μιναμίνο, Μαγκνές Ακλιούς και Βάντερσον έδωσαν προβάδισμα νίκης από πολύ νωρίς και στη συνέχεια οι Μονεγάσκοι έκαναν διαχείριση της κατάστασης.

Στη συνέχεια, ο Φολάριν Μπαλογκάν με δύο γκολ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Μονακό, με τη Μετς να μειώνει αλλά χωρίς αποτέλεσμα, η οποία συνεχίζει τη «μάχη» της για το Champions League.

«Μοιρασιά» για Λυών και Ρεμς

Λύων και Ρεμς ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στο «Groupama» και οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τη διαφορά τους στους τέσσερις βαθμούς από τους Λιονέ.

Η Ρεμς ήταν εκείνη που βρήκε πρώτη τον δρόμο προς τα δίχτυα και άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση με το γκολ του Τζόζεφ Οκούμου στο 55ο λεπτό. Ωστόσο, η ομάδα του Πιερ Σαζ έβγαλε άμεση αντίδραση και κατάφερε να ισοφαρίσει δέκα λεπτά αργότερα, με το τέρμα του Έρνεστ Νουάμα, ο οποίος έκανε το 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του ματς.

Η βαθμολογία:

ligue1

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα