Ο Φέλιξ έχει ξενερώσει με την αμυντική Ατλέτικο

Gazzetta team
Ο Φέλιξ έχει ξενερώσει με την αμυντική Ατλέτικο

bet365

Το αμυντικό στυλ ποδοσφαίρου της Ατλέτικο φέρεται να έχει ξενερώσει τον Ζοάο Φέλιξ σύμφωνα με τον περίγυρο του, λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις του Πορτογάλου για επιθυμία επιστροφής στην Μπενφίκα.

Βαλένθια - Ρεάλ με σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Ζοάο Φέλιξ δεν περνά καλά στην Μαδρίτη και την Ατλέτικο και βασικός λόγος φέρεται να είναι το αντιτουριστικό στυλ που υποστηρίζει η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε.

Ο 20χρονος Πορτογάλος φορ, λίγες μέρες μετά τα όσα δήλωσε περί επιθυμίας να επιστρέψει στην Μπενφίκα, φαίνεται να είναι... ξενερωμένος με τον ρόλο που του έχει δοθεί στο πλάνο της ομάδας, γεγονός που «κουμπώνει» με τα σενάρια για τάσεις φυγής από την ισπανική πρωτεύουσα.

Όπως ανέφερε ισπανικό τηλεοπτικό Μέσο, άνθρωποι από το περιβάλλον του Φέλιξ μετέφεραν τη δήλωση του ότι «κουράστηκα να αμύνομαι ενώ είμαι επιθετικός» καθώς και «οι επιθετικοί της Ατλέτικο παίζουμε σαν μέσοι», φουντώνοντας έτσι τις φήμες ότι η σχέση των δύο πλευρών δοκιμάζεται το τελευταίο διάστημα.

Όλα αυτά έρχονται να πλαισιώσουν και την αγωνιστική μετριότητα στην οποία κινείται ο Πορτογάλος στο «Wanda Metropolitano» κατά το πρώτο μισό της σεζόν, με μόλις 4 γκολ σε 19 εμφανίσεις.

Το αμυντικό στυλ ποδοσφαίρου της Ατλέτικο φέρεται να έχει ξενερώσει τον Ζοάο Φέλιξ σύμφωνα με τον περίγυρο του, λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις του Πορτογάλου για επιθυμία να επιστρέψει στην Μπενφίκα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα