Ο Ζοάο Φέλιξ θέλει να επιστρέψει στην Μπενφίκα

Gazzetta team
Ο Ζοάο Φέλιξ θέλει να επιστρέψει στην Μπενφίκα

bet365

Η παρουσία του στην Ατλέτικο Μαδρίτης για ένα εξάμηνο έχει οδηγήσει τον Ζοάο Φέλιξ να νοσταλγεί τον καιρό που ήταν παίκτης της Μπενφίκα, όπως δήλωσε ο ίδιος στην πορτογαλική τηλεόραση

Ο Ζοάο Φέλιξ φαίνεται να ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που έκαναν το μεγάλο άλμα προτού ωριμάσουν ως παίκτες και κυρίως ως άνδρες, νοσταλγώντας όλα τα μέρη της ζωής στην Μπενφίκα που έχασε με την μεταγραφή-ρεκόρ για την Ατλέτικο Μαδρίτης στα 120 εκατομμύρια ευρώ.

Σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε, ο νεαρός Πορτογάλος αστέρας άφησε να εννοηθεί ότι οι Αετοί της Λισαβόνας αποτελούσαν το κατάλληλο περιβάλλον για εκείνον, ενώ ανεξαρτήτως αν όσα είπε ενείχαν τάσεις άμεσης φυγής από τους Ροχιμπλάνκος, τόνισε ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει στον σύλλογο της καρδιάς του.

«Τώρα που έφυγα βλέπω πόσο χαρούμενος ήμουν όταν έπαιζα στην Μπενφίκα. Ήμουν στο σπίτι μου, είχα τους φίλους μου, μια εξαιρετική ζωή, όλα ήταν τέλεια. Θέλω να επιστρέψω σίγουρα μια μέρα και να αφήσω το στίγμα μου στην ιστορία του συλλόγου», ήταν τα λόγια του επιθετικού των Κολτσονέρος, με την φανέλα των οποίων μετρά φέτος μόλις 4 γκολ σε 19 εμφανίσεις, δείγμα της δύσκολης προσαρμογής που βιώνει.

 

Τελευταία Νέα