Γρανάδα - Μαγιόρκα 1-0: Πρωτάρης... Άγγελος την κρατάει ψηλά! (vid)

Gazzetta team
Γρανάδα - Μαγιόρκα 1-0: Πρωτάρης... Άγγελος την κρατάει ψηλά! (vid)

bet365

Ο Άνχελ Μοντόρο πέτυχε το πρώτο του γκολ στην La Liga και ήταν αρκετό για να πάρουν οι γηπεδούχοι την πολύτιμη νίκη απέναντι στη Μαγιόρκα, που πλέον... ασφυκτιά!

Μάλλον θα το ξεχάσουμε πολύ σύντομα...

Ένα παιχνίδι που είχε ένταση, δεν σε άφηνε σε ησυχία λόγω του σκορ, ωστόσο είχε νωχελικές φάσεις και για τις δύο ομάδες.

Η Γρανάδα προειδοποίησε στο 7' και στο 19' με τα σουτ να μην ανησυχούν ιδιαίτερα τον Ρέινα, ωστόσο στο 24' θα έσπαγε το ρόδι. Ο Άνχελ Μοντέρο πέτυχε το πιο εύκολο γκολ της καριέρας του και συνάμα το πρώτο του στην La Liga εκμεταλλευόμενος μόνος του στην μικρή περιοχή την εκπληκτική πάρε-βάλε πάσα του Σολδάδο. Λίγο πριν το ημίχρονο όμως ο 31χρονος μέσος θα τραυματιστεί σε ανύποπτη φάση και θα περάσει αλλαγή καθώς δεν θα μπορεί να συνεχίσει.

Στο δεύτερο μέρος, η Μαγιόρκα έμεινε μόνο στην... προειδοποίηση. Στο 50' ο Ντάνι Ροντρίγκες θα σουτάρει έξω από την περιοχή και η μπάλα θα περάσει ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Σίλβα. Ανούσιες φάσεις για τις δύο ομάδες μέχρι το 82' που ο Ρέινα θα κρατήσει χαμηλά τον πήχη στο σκορ σταματώντας το σουτ του Φουλκιέρ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κούμπο, χάνει μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με κοντινό του πλασέ να φέυγει ψηλά.

Η Γρανάδα πλέον είναι μόνη στην 9η θέση με 27 βαθμούς ενώ η Μαγιόρκα μόλις έναν βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού (15β. 17η θέση).

Γρανάδα (Ντιέγο Μαρτίνες): Σίλβα, Ντίαζ, Ντουάρτε, Σάντσεζ, Νέβα, Ετέκι, Μοντόρο (45+2' Αζέζ), Πουέρτας (59' Φουλκιέρ), Φερνάντεζ, Μάχις (84' Βαντίγιο), Σολδάδο

Μαγιόρκα (Βιθέντε Μορένο): Ρέινα, Λόπεζ, Βάλιεντ, Ράιλο, Σεντλάρ (62' Αγκμπενένιου), Κούμπο, Σένε (74' Πρατς), Σεβίγια (62' Φέμπας), Ροντρίγκεζ, Κούτσο, Λάγκο

 

LA LIGA Τελευταία Νέα