Λεγανές - Μπαρτσελόνα 1-2: Πέρασμα με ανατροπή για τους «μπλαουγκράνα» (vid)

Θοδωρής Βασίλης
Λεγανές - Μπαρτσελόνα 1-2: Πέρασμα με ανατροπή για τους «μπλαουγκράνα» (vid)

bet365

Η Λεγανές έβαλε δύσκολα με τον Εν Νεσίρι, αλλά η Μπαρτσελόνα με ανατροπή στην επανάληψη κατάφερε να πάρει τη νίκη με τα γκολ των Σουάρες και Βιδάλ και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Μπαρτσελόνα περίμενε το ματς με την Λεγανές για να φτιάξει τόσο το εκτός έδρας ρεκόρ της αλλά και να πάρει ένα τρίποντο που θα την κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η εικόνα της όμως για άλλη μια φορά, ειδικά στην αμυντική της λειτουργία, για άλλο ένα ματς ήταν απλά τραγική. Ετσι, κάθε επιθετική προσπάθεια της Λεγανές ήταν επικίνδυνη και στο 12ο λεπτό ήρθε και η ψυχρολουσία με τον Εν Νεσίρι ο οποίος με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Τερ Στέγκεν.

Το γκολ αυτό μπλόκαρε την Μπαρτσελόνα που δεν μπορούσε να αναπτυχθεί ορθολογικά με αποτέλεσμα η πρώτη φάση για τους «μπλαουγκράνα» να έρχεται με κεφαλιά του Σουάρες στο 31' την οποία έδιωξε σε κόρνερ ο Κουέγιαρ.

Στην επανάληψη η ομάδα του Βαλβέρδε μπήκε αποφασισμένη για την ανατροπή και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 53' με τον Σουάρες μετά από φάουλ του Μέσι.

Στη συνέχεια, και όσο ο χρόνος περνούσε η Μπαρτσελόνα αύξησε την πίεσή της κι έφτασε στην απόλυτη ανατροπή στο 79' με τον Βιδάλ, ο οποίος απο κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, σε μια φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν λανθασμένα για οφσάιντ, αφού η μπάλα στον Χιλιανό φτάνει από παίκτη της Λεγανές.

Ενδεκάδες

Λεγανές: Κουεγιαρ, Ροζάλες, Μπουστίνθα, Ομερούο (83' Ταρίν), Σιόβας, Σίλβα, Ρόκε Μέσα (83' Καρίγιο), Οσκαρ Ροντρίγκες (61' Χάβι Εράσο), Ρ. Πέρεθ, Εν Νεσίρι, Μπρέιθγουεϊτ

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Γουαγκέ, Πικέ, Ουμτιτί, Ζούνιορ Φίρπο, Ντε Γιόνγκ (Φατί), Μπουσκέτς (57' Ράκιτιτς), Ντεμπελέ, Γκριεζμάν (57' Βιδάλ), Μέσι, Σουάρες

 

LA LIGA Τελευταία Νέα