Ρεάλ Μαδρίτης - Οσασούνα 2-0: Σάμπα και κορυφή! (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης - Οσασούνα 2-0: Σάμπα και κορυφή! (vid)

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης - Οσασούνα 2-0: Σάμπα και κορυφή! (vid)

bet365

Με δυο υπέροχα γκολ των Βινίσιους, Ροντρίγκο και ΜVP τον Μιλιτάο, η Ρεάλ επικράτησε εύκολα 2-0 της Οσασούνα και βρέθηκε μόνη στην κορυφή της LaLiga!

Η Ρεάλ πέτυχε την τρίτη διαδοχική νίκη στη σεζόν, υποχρέωσε την Οσασούνα στην πρώτη ήττα και βρέθηκε στην κορυφή της LaLiga! Ροντρίγκο και Βινίσιους πέτυχαν τα γκολ (2-0), ενώ ο Μιλιτάο ήταν εντυπωσιακός στα μετόπισθεν!

Με 4-3-3 ο Ζιντάν κόντρα στην Οσασούνα και μόλις τρεις βασικούς σε σχέση με το ματς κόντρα στη Σεβίλλη, μιας και χρησιμοποιήθηκαν μόνο οι Κρόος, Καζεμίρο και Ράμος. Νωθρό το ξεκίνημα της «Βασίλισσας», χωρίς ρυθμό και την Οσασούνα να τα πηγαίνει περίφημα στο ανασταλτικό κομμάτι. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 18' για να φανεί απειλητική η Ρεάλ. Ο Οντριοθόλα έκανε εξαιρετική κούρσα, μοίρασε, ο Νάβας έκανε τη γκάφα με το διώξιμο, ο Ρούμπεν έδιωξε εντυπωσιακά, ενώ ο ολομόναχος Γιόβιτς δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο ρυθμός έπεσε, οι γηπεδούχοι ήταν ασύνδετοι και δεν μπορούσαν να απειλήσουν. Ωστόσο, από μια ωραία πάσα και μια εξαιρετική έμπνευση του Βινίσιους ήρθε το γκολ στο 36'. Ο Βραζιλιάνος υποδέχθηκε ιδανικά τη μπάλα και με άψογο τελείωμα έξω από την περιοχή πέτυχε το 1-0. Οι Μαδριλένοι εκτός από ένα καλό σουτ του Γιόβιτς δεν είχαν κάτι περισσότερο μέχρι το τέλος του α' μέρους.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Ρεάλ μπήκε πιο ορεξάτη και στο 50' πλησίασε το γκολ, αλλά ο Γιόβιτς δεν μπόρεσε να σκοράρει στο τετ α τετ με τον Ρούμπεν. Ιδιο σκηνικό και στο 58', ο Βάθκεθ μοίρασε, ο Σέρβος βγήκε στην πλάτη της άμυνας, σκόραρε, πανηγύρισε, αλλά... πάγωσε όταν λίγο αργότερα το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η Ρεάλ «καθάρισε» τη νίκη με μια έμπνευση του Ζιντάν. Στο 71' ο Ροντρίγκο πέρασε στη θέση του Βινίσιους κι ένα λεπτό αργότερα με ωραία ατομική ενέργεια και χαμηλό πλασέ διαμόρφωσε το 2-0. Hταν πιο γρήγορο γκολ σε ντεμπούτο του συλλόγου, αφού χρειάστηκε μόλις 95 δευτερόλεπτα (Ο Μπέκαμ είχε χρειαστεί 124 δευτερόλεπτα). Οι Μαδριλένοι έμειναν σε αυτό το αποτέλεσμα, η Οσασούνα αδυνατούσε να αντιδράσει και η Βασίλισσα στο... ρελαντί έμεινε στην κορυφή!

Ρεάλ: Αρεολά, Ράμος, Νάτσο, Οντριοθόλα, Μιλιτάο, Κρόος, Καζεμίρο, Βάθκεθ, Βαλβέρδε (82' Χάμες), Γιόβιτς, Βινίσιους (71' Ροντρίγκο)

Οσασούνα: Ρούμπεν, Ρονκάλια, Λίλο, Νάβας, Εστουπινάν, Μερίδα, Ιμπάνιεθ (70' Τόρες), Γκαρθία, Μονκαγιόλα, Μπράντον (65' Βιγιάρ), Καρντόνα (65' Αβιλα)

 

LA LIGA Τελευταία Νέα