Η Λας Πάλμας σε πίεση για να πουλήσει τον Αραούχο

Η Λας Πάλμας σε πίεση για να πουλήσει τον Αραούχο

Gazzetta team
Η Λας Πάλμας σε πίεση για να πουλήσει τον Αραούχο

bet365

Στη βιτρίνα της Λας Πάλμας βρίσκεται ο Σέρχιο Αραούχο με τους νησιώτες να προσπαθούν να τον πουλήσουν μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Αργεντινός πρώην άσος της ΑΕΚ, σύμφωνα με τη διοίκηση της Λας Πάλμας, είναι η λύση για να αναπνεύσει οικονομικά ο σύλλογος. Γι' αυτό και στη Λας Πάλμας το έχουν αποφασίσει πως πρέπει να τον πουλήσουν, όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός των Καναρίων Νήσων, Canarias Radio La Autonomica.

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ ανέκαθεν αξίωνε «τρελά» ποσά για να πει το «ναι» σε κανονική μεταγραφή του «Τσίνο», ωστόσο αυτή τη φορά, θέλοντας να βάλει χρήματα στα ταμεία της ομάδας, ίσως φανεί πιο διαλλακτικός.

Μέχρι τις 2 Σεπτέμβρη που κλείνει η μεταγραφική περίοδος η Λας Πάλμας, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός, θέλει να έχει παραχωρήσει τον Αραούχο και γι' αυτό ήδη δόθηκε εντολή στην πλευρά του παίκτη να κινητοποιηθεί και αυτή με τη σειρά της για να φέρει προτάσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα