Βαλένθια - Σοσιεδάδ 1-1: Ισοφάριση στο... 101'!

Gazzetta team
Βαλένθια - Σοσιεδάδ 1-1: Ισοφάριση στο... 101'!

bet365

Ο Γκαμεϊρό από ωραίος έγινε μοιραίος για τις Νυχτερίδες και οι Βάσκοι με πέναλτι του Οϊαρθάμπαλ στο 101' πήραν την ισοπαλία.

Με το αριστερό μπήκε στη φετινή La Liga η Βαλένθια, αφού είχε τη νίκη στα χέρια της αλλά τελικά υποχρεώθηκε σε ισοπαλία από τη Σοσιεδάδ. Επειτα από ένα πρώτο 45λεπτο χωρίς γκολ, οι γηπεδούχοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 58ο λεπτό με τον Γκαμεϊρό, ο οποίος θα μπορούσε να γίνει απόλυτος πρωταγωνιστής στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 95', όταν ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε η Βαλένθια.

Η μπάλα, όμως, έφυγε ψηλά άουτ και η... τιμωρία για αυτό ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα. Στο... 101' (8 λεπτά καθυστερήσεις είχε δείξει ο διαιτητής) το χέρι του Κοκλέν είχε ως συνέπεια να δει δεύτερη κίτρινη κάρτα και να στήσει την μπάλα στο σημείο του πέναλτι η Σοσιεδάδ αυτή τη φορά, με τον Οϊαρθάμπαλ να ευστοχεί και να χαρίζει τον βαθμό στους Βάσκους (1-1).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα