Κροος για Κριστιάνο: «Ο πιο... φασαριόζος γείτονας»!

Gazzetta team
Κροος για Κριστιάνο: «Ο πιο... φασαριόζος γείτονας»!

bet365

Ο Τόνι Κροος μίλησε στη γερμανική τηλεόραση για την ησυχία που βρήκε με την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού, ο Πορτογάλος αστέρας ήταν από τους πιο... φασαριόζους γείτονες!

Ο Γερμανός μέσος της «βασίλισσας» με αφορμή και την κυκλοφορία της κινηματογραφικής ταινίας για την καριέρα του, μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή Lanz στην τηλεόραση της πατρίδας του και ανέφερε χαρακτηριστικά για τον CR7:

«Έκαναν μπάρμπεκιου και είχε... πολλή φασαρία από το σπίτι του. Πολλές φορές αναγκαζόμασταν να πηγαίνουμε δίπλα και να του λέμε να κάνουν λίγη ησυχία...»!

Ο Κροος, έχει αναφέρει στο παρελθόν πως με την μεταγραφή του Κριστιάνο στη Γιουβέντους, το εσωτερικό της Ρεάλ Μαδρίτης έγινε αρκετά πιο ήρεμο και υπήρξαν αρκετοί ποδοσφαιριστές που χάρηκαν, από τη στιγμή που η ομάδα δεν είχε να κάνει πλέον με ένα πρόσωπο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα