Γιόβιτς: Κι επίσημα στην Ρεάλ Μαδρίτης

Κώστας Ζάλιαρης
Γιόβιτς: Κι επίσημα στην Ρεάλ Μαδρίτης

bet365

Με κάθε επισημότητα, ο Λούκα Γιόβιτς, είναι πλέον παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα έξι χρόνια! Στα 60 εκατ.ευρώ το deal με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, παίρνει ποσοστό και η Μπενφίκα...

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Jungle Giants» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Ο Σέρβος επιθετικός που αποδείχθηκε «κανόνι» και έκανε μαγική αγωνιστική περίοδο, κερδίζοντας λάμψη και μέσω του Europa League με την πορεία της Άιντραχτ μέχρι τα ημιτελικά, βρήκε την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Και είναι... πολυτελέστατη.

Όπως ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα το μεσημέρι της Τρίτης, ο Λούκα Γιόβιτς είναι πλέον παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, ανεβαίνοντας... πολλά επίπεδα από τους «αετούς» της Φρανκφούρτης.

Η γερμανική ομάδα τον είχε αγοράσει από τη Μπενφίκα μόλις πριν μερικούς μήνες έναντι περίπου 7 εκατ.ευρώ και αυτή ήταν κίνηση – ματ από την Άιντραχτ και... τεράστια γκάφα από το κλαμπ της Λισαβόνας.

«Θα είναι τεράστια απώλεια για εμάς από αγωνιστικής πλευράς, όμως, ήταν μια οικονομική πρόταση που δεν γινόταν να την αρνηθούμε» ανέφεραν στην Άιντραχτ για τη μεταγραφή, από την οποία θα λάβουν 60 εκατομμύρια ευρώ από τη «βασίλισσα».

Παράλληλα, η Μπενφίκα θα βάλει κι αυτή χρήματα στα ταμεία της, αφού της αντιστοιχεί το 30% της μεταπώλησης, όπως είχε συμφωνηθεί στο deal της παραχώρησης του Γιόβιτς στην Άιντραχτ πριν από λίγο καιρό.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Σέρβος με τη νέα του ομάδα, έχει διάρκεια μέχρι και το 2025.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα