Βαλβέρδε: «Με τη νίκη επί της Ατλέτικο πήραμε ψυχολογία για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Gazzetta team
Βαλβέρδε: «Με τη νίκη επί της Ατλέτικο πήραμε ψυχολογία για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

bet365

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στάθηκε στο ματς του «Ολντ Τράφορντ», μιας κι η ομάδα του μόνο... αν δεν θέλει θα χάσει αυτό το πρωτάθλημα.

Μετά τη νίκη επί της Ατλέτικο, η Μπαρτσελόνα κρατάει στα χέρια της το πρωτάθλημα και όλα δείχνουν ότι θα κατακτήσει το τρόπαιο. Ετσι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά το τέλος του ματς του «Καμπ Νόου», στάθηκε στην αναμέτρηση του «Ολντ Τράφορντ» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Χαρακτηριστικά, είπε ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού:

«Ένας από τους στόχους μας, ήταν να πάμε στο Ολντ Τράφορντ με την ψυχολογία ανεβασμένη μετά τον αγώνα αυτόν και το πετύχαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε, τίποτα δεν κερδίσαμε, το πρωτάθλημα δεν το έχουμε πάρει», ανέφερε στις δηλώσεις του ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, που συμπλήρωσε πως «είναι μια πολύ σπουδαία νίκη, όπως και οι 3 βαθμοί της. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Ξέρω, ότι ο κόσμος ήταν ενθουσιασμένος. Είμαστε πιο κοντά, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Για την ώρα έχουμε αγώνα την Τετάρτη, στον οποίο έχουμε ποντάρει πολλά. Μας μένουν, επίσης, αγώνες και πόντοι για να πάρουμε. Όταν έρχονται συνεχόμενοι αγώνες, πρέπει να γίνουν και αλλαγές που ίσως κάνω».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα