Μπαρτσελόνα: Διαχείριση ή χειρουργείο για τον Μέσι

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Διαχείριση ή χειρουργείο για τον Μέσι

bet365

«Ύπουλος» αποδεικνύεται ο τραυματισμός του Λιονέλ Μέσι από το ματς της Εθνικής Αργεντινής και στην Μπαρτσελόνα πρέπει να προσέξουν αν δεν θέλουν να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Μέσι τραυματίστηκε στη λεκάνη στο παιχνίδι της Αργεντινής με τη Βενεζουέλα με συνέπεια να χάσει το δεύτερο φιλικό της Αλμπισελέστε με το Μαρόκο.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ επέστρεψε στη Βαρκελώνη για να ενταχθεί στις υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα, ωστόσο θα πρέπει να υπάρξει η κατάλληλη διαχείριση για να μην προκύψει χειρουργείο, όπως αναφέρει η καταλανική εφημερίδα Sport.

Οι γιατροί της Μπάρτσα έχουν αναφέρει στον Βαλβέρδε και στο τεχνικό επιτελείο ότι για να ξεπεράσει σίγουρα τις ενοχλήσεις που νιώθει ο Μέσι ίσως θα χρειαστεί επέμβαση, αλλά αυτό στην Μπαρτσελόνα δεν θέλουν να το σκέφτονται από τη στιγμή που η ομάδα διεκδικεί σημαντικούς στόχους ως το τέλος της σεζόν με πρώτο και καλύτερο το Champions League.

Έτσι, όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, θα πρέπει να υπάρξει η κατάλληλη διαχείριση με τον Αργεντινό, που περιλαμβάνει ξεκούραση και προσεκτικούς χειρισμούς, ώστε να μην προκύψει κάποιο δυσάρεστο νέο.

Δεν αποκλείται μάλιστα ο Βαλβέρδε να προτιμήσει σε κάποια παιχνίδια να μην χρησιμοποιήσει τον Μέσι ώστε να του δώσει χρόνο ξεκούρασης και να τον προφυλάξει για τα μεγάλα ματς που έχει μπροστά η Μπαρτσελόνα ως την ολοκλήρωση της σεζόν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα